To je to što me zanima!

Muž joj je duh: 'Mislila sam da sam trudna, a ono menopauza'

Amanda Teague, koja se, kako tvrdi - 'udala' za duha Jacka starog 300 godina, gostovala je na ITV-u na kojemu je otkrila detalje iz svog intimnog života s Jackom
Vidi originalni članak

Osebujna Amanda Teague, koja tvrdi da se udala za 300 godina starog pirata Jacka, gostovala je jučer na televizijskom panelu britanskog ITV-a na kojemu je još jednom šokirala javnost kazavši kako je mislila da je ostala trudna s duhom Jackom.

- Prva stvar koju mi je rekao je 'ja sam mrtav', no to je bilo očito iako sam u početku bila vrlo sumnjičava jer nisu svi duhovi dobri i puni ljubavi - kazala je Amanda.

Ali, nakon šest mjeseci, počela mu je vjerovati, pa su se zaljubili jedno u drugo iako Amanda Jacka nikad nije vidjela uživo. 

- Vidim ga u obliku medija, nikad nisam vidjela kako Jack fizički izgleda - izjavila je Amanda.

Voditelj koji se nalazio na spomenutom panelu pitao je Amandu što rade kada se nađu, na što je ona kazala kako odlaze na spojeve, ali i kako Jackov prijatelj, također duh, 'hoda' s njenom najboljom prijateljicom.

'IZGLEDA KAO SPARROW' Irkinja (45) udala se za duha pirata: 'Seks nam je odličan...'

Ipak nije bila trudna s duhom Jackom

Kada su u pitanju susreti u restoranima ili kafićima, i tu je Amanda velikodušna. Iako duhovi ne mogu jesti i piti, Amanda tvrdi kako ona i njena prijateljica dvojici duhova redovno kupe piće, ali i da im rezerviraju sjedala u restoranima ili kafićima, ovisno o prigodi. 
Na pitanje o seksualnom životu, Amanda odgovara kako je sve stvar kemije i energije.

- Nema velike razlike u odnosu na fizičku osobu. Za mene je sve kemija, tako je i s duhovnim osobama, ako postoji kemija, to je to. Za mene kemija između mene i mog supruga postoji - kazala je.

A onda je uslijedio najšokantniji dio intervjua, na pitanje voditelja je li ostala trudna s Jackom, kazala je kako se ipak radilo o menopauzi, a ne o trudnoći.

- Radilo se o tome da mi je mjesečnica kasnila jedan mjesec. Otišla sam ginekologu i napravili smo detaljne preglede. Doktori su mi rekli da je moguće da sam trudna, ali na kraju se ispostavilo kako to ipak nije bio slučaj", kazala je za kraj Amanda.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • 16.02.2018.

    tko je ova women.. mene je strah brrr

  • Ketyy_1 16.02.2018.

    Ovoj nisu svi doma.

  • crazy mind 16.02.2018.

    kaj bumo sada imali serijal intervjua sa sticenicima vrapca pa onda popovace itd ili buju stali na ovom uratku?

Komentiraj...
Vidi sve komentare