To je to što me zanima!

Najpoznatiji splitski rotor sa žardinjerama dobio i biljke

Splitska vijećnica Aida Batarelo (SDP) prije par dana je usporedila tri rotora koja su se gradila za tri gradonačelnika. za Kerumov je rekla da je ružan, ali funkcionalan, za Baldasarov lijep i funkcionalan...
Vidi originalni članak

Najpoznatiji splitski rotor posljednjih dana,onaj na raskrižju Puta Trstenika s Bračkom i Zajčevom ulicom, dobio je mediteransko bilje. Kako piše Dalmatinski portal, u žardinjere koje ukrašavaju središte 600.000 kuna vrijednog rotora, posađene su biljke.

Inače, prošli tjedan su u naletu automobila uništeni dijelovi ovog privremenog rotora. 

Splitska vijećnica Aida Batarelo (SDP) prije par dana je usporedila tri rotora koja su se gradila za tri gradonačelnika, piše Dalmatinski portal. za Kerumov je rekla da je ružan, ali funkcionalan, za Baldasarov lijep i funkcionalan, dok je za najnoviji Oparin rekla da građani sami trebaju procijeniti. Njoj je odgovorio HDZ-ov Marijan Čelan.

STIŽE ZELENA OAZA? Privremeni rotor o kojem svi u Splitu pričaju dobio žardinjere

- Nestrpljivost za dovršetak projekta mogu shvatiti, ali ne mogu shvatiti kako je gospođa Batarelo postala nestrpljiva tek kad je sišla s vlasti. Pošto je teško uspoređivati estetiku dovršenog rotora i onoga u izgradnji (iako se Batarelo upustila i u taj pothvat), mišljenja sam da je dobro malo se strpjeti i pričekati dovršetak radova - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • morejadransko 08.02.2019.

    Laganini 300.000 u đep, ko zna zna :D

  • Uragan_1 08.02.2019.

    Divota već čujem tisuće stranaca koji će ovu đenijalnost prenijeti svojim sugrađanima po povratku sa ljetovanja.

  • Uragan_1 08.02.2019.

    Impresum nesvakidašnji. Ah da mi je čuti mišljenje Dioklecijana koji je imao ekipe graditelja i projektanata koji i dan danas oduzimaju dah ljudima od iste struke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare