To je to što me zanima!

'Najsličnije blizanke' na svijetu žele djecu s - istim muškarcem

Sestre su postale popularne prije nekoliko godina jer su išle na plastične operacije kako bi bile što sličnije. Od 2012. su u vezi s istim dečkom, a majka ih sada nagovara da zatrudne s njim te da imaju istu djecu
Vidi originalni članak

Anna i Lucy DeCinque (33) iz Australije proglašene su najsličnijim blizankama na svijetu, a sada su svijetu otkrile kako su spremne na zasnivanje obitelji.

Na to ih, kažu, nagovara njihova majka koja želi da zatrudne s istim dečkom kako bi imale identičnu djecu. Blizanke su već u vezi s 35-godišnjim Benom Byrneom koji bi trebao biti budući otac.

- Ljubav je ljubav. Svi smo odrasli. Majka nas nagovara da zatrudnimo u isto vrijeme i da rodimo prirodnim putem. Ne znam kako će to ispati. To će biti pravi izazov i pritisak na Bena - kažu blizanke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Anna i Lucy su ranije planirale i vjenčanje s Benom, ali australski zakon ne dopušta poligamiju tj. ženidbu s više partnera.

- Ako bi mogle promijeniti zakon i stav vlade, obje se želimo udati za Bena. Mislim da to trebamo napraviti i da se to treba dopustiti i drugima. Nikoga ne povrjeđujemo - rekle su.

S Benom su počele hodati još 2012., prije nego su postale popularne. Odmah su mu objasnile što žele, a on se složio s tim, ali je ipak bio i malo nervozan.

- Znali smo da će neki misliti da je to nastrano, hodati s blizankama jer nas svi gledaju kao trofeje. Morali smo se uvjeriti da nas Ben voli obje - kažu sestre i dodaju.

- Ben nas tretira potpuno isto. Ako poljubi jednu, poljubi i drugu odmah. Kad hodamo, drži nas obje za ruku. Nikad nismo ljubomorne jer znamo da nas voli jednako.

Sestre su postale popularne prije nekoliko godina jer su išle na plastične operacije. Prošle godine su otkrile kako su imale 14 operacija u 14 dana. Jedna od operacije je bila i uklanjanje madeža na Lucyjinim leđima. Uklonila ga je jer takav madež nije imala Anna. Sve to kako bi izgledale potpuno identično.

Sada kažu kako se žele posvetiti tome da izgledaju potpuno prirodno. Prirodnom izgledu su se okrenule kada su ih njihovi pratitelji na Instagramu počeli vrijeđati.

- Htjele smo sve najveće, ponajviše usne. Lijepo nam je to izgledalo, ali sada shvaćamo da smo pretjerali. Nazivali su nas barbikama, govorili nam da imamo usne kao ribe. Blokirali smo komentare  jer su nas vrijeđali - kažu sestre koje su obrijale obrve te si tetovirale umjetne.

 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • 06.01.2019.

    Ne znam ko je tu bolesniji,one ili mama.Ako ikad budem imala djecu i to blizance nikad ih neću isto oblačiti,iste frizure raditi.To mi je nekaj najbolesnije kaj vidim ili kad tak isto oblače klince s 2-3 godine razlike.,Ajd ok isto jaknu i kapu,al od glave do pete isto obučeno mi je fakat glupo vidjeti.

  • s1m8ad 05.01.2019.

    Na koji nacin objasniti popularnost spodoba. To vise spada u domenu filozofije. Da li su psihopate i spodobe danas popularne medju psihopatama jer se isticu po svom stupnju idiotizma iznad ostalih sto dovodi u pitanje kolika je populacija kretena na ovom svijetu. Ili su se idioti uglavnom fokusirali na drustvenim mrezama pa im je tamo najveca koncentracija pa se svima cini da je svijet totalno popizdio?Ali u biti radi se o masi debila koja broji oko 200 miliona sto spada u 3% svjetske populacije.

  • Amg 05.01.2019.

    E Bene jesi sretnik! svaka ti čast. ja da sam na tvom mjestu ne bi čekao. udriiiiiii

Komentiraj...
Vidi sve komentare