To je to što me zanima!

Nakon operacija ne priznaju im putovnice: 'Ne sličite na sebe!'

Većina klinika je to riješila tako da pacijenticama izdaje certifikate kojima garantiraju da su to iste osobe. No, Kineskinjama ni to nije pomoglo jer su se u zračnoj luci pojavile odmah nakon operacije
Vidi originalni članak

Društvenim medijima u Kini dijele se fotografije triju Kineskinja koje su zapele u zračnoj luci u Južnoj Koreji nakon estetskih operacija.

Naime, službenici nisu ženama dozvolili odlazak iz zemlje jer, nakon operacija, više ne izgledaju kao na fotografijama koje imaju u putovnicama. Klinike za estetsku kirurgiju u Južnoj Koreji su poznate u svijetu i navodno jedne od najboljih. Zbog toga ne čudi da puno žena, najviše iz Kine i Japana odlazi u tu zemlju na operacije, piše Oddity Central.

Malo njih samo operira nos, stavlja umetke u obraz ili si daje ubrizgati botox, a velika većina traži da im se operira cijelo lice. Zbog toga osoblje u zračnoj luci ima puno posla. Većina klinika je to riješila tako da pacijenticama izdaje certifikate kojima garantiraju da su to iste osobe. U certifikatu se navodi lokacija bolnice u kojoj su bili, koliko su tamo vremena provele kao i broj putovnice.

No ženama koje su "zapele" u zračnoj luci nije pomogao niti certifikat. One su se u zračnoj luci pojavile nedugo nakon operacije s nateklim licima i sa zavojima na glavi. Izazvale su lavinu komentara.

- S tako nateklim licima ne bi ih ni vlastita majka prepoznala - napisao je jedan komentator.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • kabrit72 11.10.2017.

    ni ja ih ne bi pustila :))))

  • Lucija Kornatić 11.10.2017.

    ove tek sada trebaju operaciju kako ružno izgledaju

  • buba7777 10.10.2017.

    A jadne vi i vaš mozak.Baš ste mi lijepe ovako...dabogda ne bile ljepše...ha,ha

Komentiraj...
Vidi sve komentare