To je to što me zanima!

Namještaljka na Supertalentu? Šokirali 'penissimo' izvedbom

Izniman talent: Ingo Frasch (32) i Haeussler (29) pojavili su se na pozornicu, skinuli su hlače ispred klavira te su penisima počeli svirati. Navodno su sve samo odglumili
Vidi originalni članak

U Njemačkoj je u petak otvorena nova sezona Supertalenta, u kojem su dva muškarca šokirala žiri i publiku. Ingo Frasch (32) i Stefan Haeussler (29) pojavili su se na pozornicu, skinuli su hlače ispred klavira te su penisima počeli svirati. Voditeljica Sylvie van der Vaart (33) ostala je bez riječi nakon neobičnog nastupa. 

Supertalent na njemačkom RTL-u gleda oko devet milijuna ljudi, a uvijek se prikazuje u udarnom terminu. Osim voditeljice, šokirani su bili i žiri te mnogobrojna publika.

- Potpuno sam se iznenadila kad su njih dvojica svukli hlače. Uvijek se pripremimo, jer znamo da možemo svašta od natjecatelja očekivati, ali ovo zaista nisam očekivala - ispričala je voditeljica. Nakon što su izveli svoju točku, 'pijanisti' su voditeljicu pitali kako im se čini njihova izvedba koju su nazvali 'Penissimo'. 

Duo je ispričao kako su na ideju za takvu izvedbu došli još prije pet mjeseci, a uskladili su se i po tonovima. Tako jedan svira više, a jedan niže tonove na klaviru, javlja Bild

Blick je u ponedjeljak objavio kako su Ingo i Stefan zapravo zavarali publiku te nisu svirali penisima, a da je voditeljica čitavo vrijeme glumila iznenađenje. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • tajnamoja 20.09.2011.

    Zanimljivo ali godinama znam za takvo što. Ne da mi se stavljati link koji to dokazuje.

  • ki 19.09.2011.

    Skupo mijenjam eure,može na pm.

  • lucarelli 19.09.2011.

    jel mi može netko biti jamac za kredit?

Komentiraj...
Vidi sve komentare