To je to što me zanima!

Nećete vjerovati kako je žena uspjela uništiti motor auta...

- Plavuša je kupila tekućinu za pranje vjetrobranskog stakla i napustila našu radionicu, a onda se vratila za deset minuta i rekla da joj iz automobila izlazi plavi dim, rekli su automehaničari
Vidi originalni članak

Žena u Francuskoj napravila je fatalnu grešku koja nije samo uništila njezin automobil nego je i izazvala podsmijeh na Facebooku.

Htjela je napuniti tekućinu za pranje vjetrobranskog stakla, ali je pet litara tekućine ulila u krivi otvor. Tekućinu je ulila u motor, odnosno tamo gdje se ulijeva ulje. Mehaničari su ostali u čudu kad su vidjeli zelenu smjesu ulja i tekućine za staklo kako kapa iz motora. 

- Plavuša je kupila tekućinu za pranje stakla i napustila našu radionicu, a onda se vratila za deset minuta i rekla da joj iz automobila izlazi plavi dim - objasnili su mehaničari koji su sve objavili na društvenoj mreži. Dodaju kako motor nisu mogli spasiti.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • serpentine 23.07.2017.

    Bas je profesionalno ismijavat klijenta

  • retita🦋 23.07.2017.

    Da mi je znati koju tekućinu je koristila za stakla?;)

  • Tiranosaurus 23.07.2017.

    Ja sam prije tridesetak godina u sred zime natočil u moj Citroen vodu u spremnik za ulje za hidrauliku..mislio sam da mu fali vode..sve se smrzlo i svaki kamenčić se je osjetil prilikom vožnje jer nije bilo amortizacije..moral se je cijeli sustav hidraulike raskopat da se to počisti..ne postoji opis kojim bih opisao izraze lica mehaničara u servisu kad sam im nakon dva sata njihovog bezuspješnog pregledavanja uzroka nestanka amortizacije rekel kaj sam napravil. A najbolje u svemu tome je da u taj auto ne ide voda jer ima zračno hlađenje

Komentiraj...
Vidi sve komentare