To je to što me zanima!

Nije imao što uzeti: Siromašnoj starici pljačkaš ostavio 100 kn

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Starica je pri dolasku kući vidjela da je netko tražio po njezinim ladicama i ormarima. Pljačkaš ipak nije ništa uzeo, već je siromašnoj starici ostavio novac
Vidi originalni članak

Nakon što je vidio koliko umirovljenica Zinaida Makarov (91) loše živi, lopov koji ju je namjeravao opljačkati sažalio se i na odlasku joj ostavio novac i poruku, piše Life News

Kada je žena došla u svoju kuću u ruskom selu Sosnovka, shvatila je da je netko bio ondje. Pregledavajući stvari da vidi što je nestalo, začudila se kada je sve našla na svome mjestu. Na kuhinjskom stolu čekala ju je poruka kraj koje je bilo 500 rubalja (oko 100 kuna). 

- Sve moje kutije bile su otvorene kao i prozori. Cvijeće  mi je bilo na podu, a zemlja razbacana svuda naokolo. Primijetila sam tragove dvije osobe. Već sam krenula zvati policiju kada sam na stolu ugledala poruku. Pisalo je ''Ovo ti je za život bako'', a kraj poruke je bio novac - ispričala je starica. 

Ipak je sve prijavila policiji.  Istražitelj Anatolij Gorbunov kaže kako  u svojoj 40-godišnjoj karijeri nikada nije vidio ovakvu pljačku. 

- Unatoč tome što je lopov pomogao umirovljenici trebamo ga pronaći. Vjerojatno će pljačkati negdje drugdje - rekao je Gorbunov. 

Zinaida kaže kako će neočekivani bonus potrošiti na slatkiše za sebe i svoje nećake. Poruku će uokviriti i staviti na vidno mjesto kako bi djeca imala dokaz o nesvakidašnjoj pljački u njezinom domu.  

Idi na 24sata

Komentari 31

  • user_53681 18.08.2011.

    hehe, nasmijao me članak, ali barem se vidi da je lopov "imao srca".. Robin Hood..

  • kabel 09.08.2011.

    moderni robin hood

  • missjools 08.08.2011.

    i ja bi takvog lopova

Komentiraj...
Vidi sve komentare