To je to što me zanima!

Njemu je 20, njoj 74: U braku smo, naš svaki dan je 'uragan'

Mlađahni Gary je, prije nego se zaljubio u svoju sadašnju suprugu, bio u vezi sa 77-godišnjakinjom. No, da je sada pronašao onu pravu dokazuju je i to što si je na prsa tetovirao svoje i Almedino ime
Vidi originalni članak

Baka koja se zaljubila u 54 godine mlađeg mladića i za njega se udala kaže kako je svaki njihov dan poput uragana. Almeda (74) i Gary Hardwick (20) upoznali su se 2016. godine na pogrebu Almedinog sina Roberta. Gary je tada još bio tinejdžer.

Vjenčali su se samo dva tjedna nakon toga.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

>>> Serijski bakoljubac: Hodam s njih nekoliko, najstarija ima 91

Iza Almede već je jedan 43-godišnji brak, ali kaže da je tek u Garyju pronašla srodnu dušu:

- Moj prvi brak trajao je jako dugo, ali tu nije bilo previše ljubljenja, grljenja, romanse i sličnih stvari, rekla je u svojoj ispovijesti na YouTubeu i dodala:

- Ja i moj novi muž Gary stalno si dijelimo komplimente, ljubimo se...uistinu uživamo u našoj vezi. Kad sretneš pravoga to jednostavno znaš jer takav osjećaj ne želiš izgubiti.

>>> Može joj biti praunuk: Ljubi 60 godina stariju ženu, njoj je 91!

Par koji živi u američkom Tennesseeju prvi put je imao spolni odnos tijekom svoje prve bračne noći. I danas jedno drugo opisuju kao odlične ljubavnike, piše news.com.au.

- Ona je ostvarenje mojih snova, a i s fizičke strane naša veza ne može biti bolja, kaže sretni Gary.

Almeda kaže da Gary često kuha za nju, a tajna njihovog uspjeha je i u stalnoj komunikaciji, međusobnom pomaganju, ali i komplimentima:

- Svom muškarcu trebate dijeliti komplimente i pokazati mu ljubav. Činite to svaki dan, poručuje Almeda. 

ONI SU U BRAKU Njemu je 19, a njoj 72 godine: 'Kako je samo dobra u krevetu'

Sretni par živi u Almedinoj kući s jednim njenim unukom koji je tri godine stariji od njenog sadašnjeg supruga. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mlađahni Gary je, prije nego se zaljubio u svoju sadašnju suprugu, bio u vezi sa 77-godišnjakinjom. No, da je sada pronašao onu pravu dokazuju je i to što si je na prsa tetovirao svoje i Almedino ime. 

Idi na 24sata

Komentari 123

  • Rrvatina 19.01.2019.

    Kad dečec draksla onda je to prostakluk, ali kad bogati starci: glumci glumice , političari pokušavaju istjerati ribu iz rupe, onda je to , a kaj drugo nek ljubav, ovdje mu ljubav dođe ko sol na mesu, bez soli bljutavo... a opet ne kudi konja/kobilu koju nisi jahal/jahala🤨 za mlađe od 14 godina nije preporučljivo za čitati😎

  • OS98netko 17.01.2019.

    Brate....ladica pistolj glava

  • Krapinski Čovjek 17.01.2019.

    Jednu čitateljicu brine od čega oni žive. Kada je ona prestara da bi radila a on premlad da bi zarađivao. ODGOVOR: Zarađuje on zarađuje on! Bez brige! Kada je obrnuto ona 20 a on 72 nikoga to ne brine. No dobro, nije vijest kada pas ugrize ženu nego kada žena ugrize psa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare