Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Njemu je 19, a njoj 72 godine: 'Kako je samo dobra u krevetu'

SAD: Ako nekoga voliš, dob je samo broj. Sada sam već dvije godine u braku sa svojom srodnom dušom. Znam da je on onaj s kojim želim provesti ostatak života, kaže Almeda o suprugu Garyju

I?m 19 And My Wife Is 72
Foto: Profimedia
267 komentara

Gary Hardwick (19) je upoznao Almedu (72) na pogrebu i sada su muž i žena te otvoreno govore o svojoj vezi i seksu. Misle kako njihova veza nije čudna iako je Gary mlađi od jednog Almedinog unuka. 

U ljeto 2016. godine Almeda nije niti sanjala da će se zaljubiti u tinejdžera. Nakon samo dva tjedna Gary je zaprosio Almedu. 

Gary kaže da je upravio završio nesretnu vezu sa ženom (77) i da se u Almedu, baku šestero unučadi, zaljubio na prvi pogled. 
Par živi u Tennesseeju i kažu da su jako sretni. 

- Ako nekoga voliš, dob je samo broj. Sada sam već dvije godine u braku sa svojom srodnom dušom. Znam da je on onaj s kojim želim provesti ostatak života, čim sam ga pogledala u oči vidjela osjetila sam ljubav - kaže Almeda. 

- Prvo što sam zamijetio kod Almede su njezine predivne oči. Almeda ima predivan karakter, uvijek je nasmijana, a kemija među nama je jaka. Imamo slične interese i hobije, a mlađe žene me nikada nisu privlačile. I kada sa imao 13, 14 godina, bile su mi privlačne starije žene. Rekao sam to svojoj baki koja me odgajala i malo se bojao njezine reakcije, no ona je to prihvatila - kaže Gary. 

- Prvi put smo vodili ljubav u noći našeg vjenčanja. To je bilo nevjerojatno iskustvo, Almeda je divna ljubavnica - kaže Gary.

No neki ne prihvaćaju njihovu vezu, a među njima je i Almedin sin koji s majkom nije razgovarao otkako je srela Garyja. 
Aaron i Indiana Elliott, Almedini unuci također se teško nose s bakinim odabirom no kažu kako je bitno da ona bude sretna.

- Garyja sam samo jednom nazvao djedom i to kada sam bio pijan - kaže Aaron, piše Mirror. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message