Obavijesti

Viral

Komentari 217

Serijski bakoljubac: Hodam s njih nekoliko, najstarija ima 91

Serijski bakoljubac: Hodam s njih nekoliko, najstarija ima 91
2

Kyle Jones (31), koji je nevinost izgubio kada je imao 18 godina s damom od 50, je otkrio da ga mnogo toga na starijima privlači. Zrelost, bore, pa čak i obješene grudi

VIDEO

Kyle Jones (31), mladić iz Pittsburgha kojeg smo predstavili početkom svibnja zbog njegove neobične veze sa šezdeset godina starijom ženom , otkrio je u međuvremenu da prabaka Marjorie McCool (91) nije jedina gospođa u godinama s kojom hoda.

Naime, za starijim je ženama toliko lud da ih istovremeno ljubi nekoliko, s tim da je McCool ipak najstarija u konkurenciji.

Pod nama su pucali kreveti...

- Netko voli plavuše, netko brinete, netko druge muškarce, a ja starije žene - kazao je Jones, koji je otkrio da svoje partnerice uglavnom nalazi na internetskim stranicama za spojeve.

Marjorie McCool je upoznao 2009. godine u knjižari, te se od tada s njom nalazi u vezi u kojoj seksa ne nedostaje, baš naprotiv.

- Fizička strana naše veze je fantastična. Zadivljena sam samom sobom, ali i njime. Ne postoji ništa bolje na ovome svijetu od te strane našeg odnosa - izjavila je McCool, koja temperaturu u krevetu uredno podiže seksi donjim rubljem.

VIDEO

Govori mi da sam najbolja

McCool je priznala i to da je u početku bila ljubomorna na ostale gospođe s kojima se Jones viđa, ali i napomenula da bi je uvijek kupio tvrdnjom da je ona najbolja.

- Navikao sam na brojne kritike, odnosno na otpužbe da sa starijim gospođama hodam kako bih se dokopao nasljedstva. No, sve to nema veze s istinom jer sam tijekom svih ovih godina hodao i s onima koje su bile imućne, ali i onima bez novca.

Privlačne su mi obješene grudi

- Hodam s njima jer to volim, odnosno jer i one to vole. Obožavam njihove vratove i bore. Njihove obješene grudi meni su privlačne - istaknuo je junak priče, koji je svjestan da su njegove veze vremenski ograničene jer se protiv prirode ne može.

Toga je svjesna i njegova majka, Cecilia Jones Clark (50), koja je isprva mislila da je to kroz što prolazi njezin sin samo faza, pa se s vremenom ipak priviknula.

- Vršnjakinje mu nikada nisu bile zanimljive. Još kao mladić mi je objasnio da s njima ne može razgovarati kao sa starijim gospođama, odnosno da mu nisu interesantne jer su nezrele - otkrila je Jones, čiji je sin izgubio nevinost kada je imao 18 godina s pedesetogodišnjakinjom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 217
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Dostavljač iz Nepala poslao je poruku vozačima: 'Obitelj me čeka, pazite kako vozite...'
NAPISAO MARKEROM

Dostavljač iz Nepala poslao je poruku vozačima: 'Obitelj me čeka, pazite kako vozite...'

Većina stranih radnika bez previše problema odradi svoj posao, ali proteklih mjeseci porastao je i broj napada na njih
Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!

Najveći pseći događaj na svijetu u ovoj godini i službeno je otvoren na Zagrebačkom velesajmu. Među više od 25.000 pasa nalaze se i neke ekstremno rijetke pasmine koje su prvi put izašle iz granica svoje zemlje