To je to što me zanima!

Novo na 24junioru: Zabavite se uz nove igrice iz filma Croods!

Croods je 3D avanturistička komedija koja prati život prve moderne obitelji na putovanju života. Na stranici 24junior sada možete zaigrati četiri igrice iz filma!
Vidi originalni članak

Naša stranica za najmlađe - junior.24sata.hr - u mjesec je dana privukla brojne roditelje koji su svojoj djeci kroz stranicu omogućili pristup zabavnim i edukativnim sadržajima. Kako smo i obećali, stranicu stalno obogaćujemo novitetima! Ovaj smo tjedan za naše najmlađe (i malo starije) čitatelje osigurali četiri nove igrice!

Igrice su tematski i vizualno vezane uz 3D animirani film Croods koji trenutno igra u našim kinima. U filmu prva moderna obitelj kreće na prvo obiteljsko putovanje u povijesti, nakon što je njihova špilja uništena. Prolazeći kroz generacijske sukobe i preživljavajući seizmičke poremećaje otkrit će vrli novi svijet pun fantastičnih stvorenja i budućnost koja nadilazi sve što su mogli zamisliti. 

Igrice su namijenjene vašim najmlađima, a mogu birati između četiri vrste: Memory ludilo, Labirint Manija, Udarac i Oboji prema broju. Pristupite im OVDJE. Svaka igrica nosi i iznenađenje za vašeg klinca na samom kraju!

Podsjetimo, 24junior je tzv. Sigurna zona za vaše klince - s 24juniora djeca ne mogu samostalno navigirati natrag na 24sata.hr i tako biti izložena vijestima koje nisu primjerene za njihovu dob:
1. Ulogirajte se na 24junior stranicu i uđite u Sigurnu zonu
2. Tada vaši klinci mogu komentirati na stranici 24junior
3.  Dok se ne odlogirate, mališani neće moći pristupiti drugim sadržajima na 24sata.hr
Članke, crteže i ostalo djeca mogu i komentirati te tako međusobno komunicirati, uz strogu kontrolu naših administratora.

Uskoro predstavljamo i nova iznenađenja za naše male čitatelje, stoga nas pratite!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare