Obavijesti

Viral

Komentari 0

Novo na 24junioru: Zabavite se uz nove igrice iz filma Croods!

Novo na 24junioru: Zabavite se uz nove igrice iz filma Croods!
8

Croods je 3D avanturistička komedija koja prati život prve moderne obitelji na putovanju života. Na stranici 24junior sada možete zaigrati četiri igrice iz filma!

VIDEO

Naša stranica za najmlađe - junior.24sata.hr - u mjesec je dana privukla brojne roditelje koji su svojoj djeci kroz stranicu omogućili pristup zabavnim i edukativnim sadržajima. Kako smo i obećali, stranicu stalno obogaćujemo novitetima! Ovaj smo tjedan za naše najmlađe (i malo starije) čitatelje osigurali četiri nove igrice!

Igrice su tematski i vizualno vezane uz 3D animirani film Croods koji trenutno igra u našim kinima. U filmu prva moderna obitelj kreće na prvo obiteljsko putovanje u povijesti, nakon što je njihova špilja uništena. Prolazeći kroz generacijske sukobe i preživljavajući seizmičke poremećaje otkrit će vrli novi svijet pun fantastičnih stvorenja i budućnost koja nadilazi sve što su mogli zamisliti. 

Igrice su namijenjene vašim najmlađima, a mogu birati između četiri vrste: Memory ludilo, Labirint Manija, Udarac i Oboji prema broju. Pristupite im OVDJE. Svaka igrica nosi i iznenađenje za vašeg klinca na samom kraju!

Podsjetimo, 24junior je tzv. Sigurna zona za vaše klince - s 24juniora djeca ne mogu samostalno navigirati natrag na 24sata.hr i tako biti izložena vijestima koje nisu primjerene za njihovu dob:
1. Ulogirajte se na 24junior stranicu i uđite u Sigurnu zonu
2. Tada vaši klinci mogu komentirati na stranici 24junior
3.  Dok se ne odlogirate, mališani neće moći pristupiti drugim sadržajima na 24sata.hr
Članke, crteže i ostalo djeca mogu i komentirati te tako međusobno komunicirati, uz strogu kontrolu naših administratora.

Uskoro predstavljamo i nova iznenađenja za naše male čitatelje, stoga nas pratite!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Prvi maj' na Jarunu: Ekipa okrenula dva janjca na ražnju
NIJE IM ZANIMLJIV GRAH...

'Prvi maj' na Jarunu: Ekipa okrenula dva janjca na ražnju

ZAGREB - Praznik rada mnogi građani iskoriste za roštiljanje. Pomama za klupicama i kućicama iz godine u godinu je sve veća. Čitatelj nam je poslao snimku jedne ekipe koja je odlučila ispeći dva janjca...

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta