To je to što me zanima!

Obični učitelj zbog svog imena glavna zvijezda božićnog spota

John Lewis je učitelj koji se zove kao i britanski lanac trgovina, a brojni tviteraši upravo njemu šalju poruke za dućan. Spremno im i pomaže, a zbog zamjene identiteta je zvijezda božićnog spota Twittera
Vidi originalni članak

Svake godine uoči blagdanske sezone britanski trgovački lanac John Lewis objavi reklamni video kojim oduševe svijet, ali i iznova donose gomilu posla Johnu Lewisu. Amerikancu koji živi gotovo 6000 kilometara dalje i predaje informatiku.

John Lewis svake godine preko Twittera primi više od 50.000 poruka koje su namijenjene za dućan, a upravo zbog toga on je sada postao i zvijezda božićnog spota za britanski Twitter.

U njemu se na šaljiv način bave upravo tom zamjenom identiteta, a Lewis je rekao kako mu je urnebesno da ga ljudi mijenjaju s dućanom. Naravno, poušava im i pomoći te ih preusmjeriti na pravo mjesto.

- U ovo vrijeme godine često imam velik skok u prometu i svaki put pogledam njihovu reklamu jer je ona česta tema razgovora. 

Lewis u svom profilu jasno navodi da on nije trgovina. Na Twitteru je od 2007. godine i samih začetaka Twittera, ali kaže da mu trgovina nikad nije dala ponudu da otkupe njegov profil. John Lewis je inače na Twitteru prisutan kao  @jlandpartners, prenosi Guardian.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mravinjak 19.11.2018.

    Ateist u božićnom spotu. 🤦🏻

  • Ovca007_1 19.11.2018.

    Tak se i u mom selu jedan zvao Djoko. I svi su ga drzali kao malo vode na dlanu

Komentiraj...
Vidi sve komentare