To je to što me zanima!

Objavio fotku neuredne sobe: 'Tvoja kćer je amater, vidi ovo'

Ovo je potpuno neprihvatljivo. Imaš skoro 19 godina i dosta mi je. Nije me briga hoćeš li to počistiti. Stvarno me ovo ljuti - napisao je Nicky Campbell, komentator na BBC-u
Vidi originalni članak

Voditelj na BBC televiziji odlučio je sa svijetom podijeliti fotografiju sobe svoje kćeri (19). Isfrustriran time koliko mu je kćer neuredna, htio ju je posramiti pred svijetom, no ispalo je da kćer ni nema toliko neurednu sobu... Naprem djece ostalih korisnika Twittera. 

- Ovo je potpuno neprihvatljivo. Imaš skoro 19 godina i dosta mi je. Nije me briga hoćeš li to počistiti. Stvarno me ovo ljuti - napisao je BBC-om Nicky Campbell i objavio fotografiju sobe svoje kćeri. 

No, ubrzo su mu se počeli javljati i drugi roditelji. Neki su čak napisali da je kćer "amater" i fotografijom pojasnili što očito znači biti profesionalac neuredne sobe.

- Rado ću se zamijeniti. Ja uzmem tvoju kćer (19), a ti mog sina (22), studenta medicine koji je doma bio "par minuta" - napisala je korisnica Louise. 

- Nisi samo ti, Nicky - uz fotografiju sobe svog djeteta je napisao komentator Jon.

- Odbijam očistiti ili urediti sobu dok ona ovako živi - komentirala je jedna majka. 

- Prihvaćam ponudu i povisujem ju (ovo nije photoshop) - napisala je Lindsay, referirajući se na pravila popularne kartaške igre. 

- Hoćeš reći da ne postane bolje? - napisala je Kerry. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • day 28.06.2019.

    hmmm....prolazna faza :).....i moje su cure kad su se spremale za izlazak izvukle i isprobale sve što imaju u ormaru i naravno nisu stigle pospremiti.....ali zato i postoji drugi dan :)......prošlo je i to.....danas kad ih gledam...žive u svojim stanovima i sve je složeno ko po špagi....sve na svome mjestu...čisto i uredno....bože mili tad su imale 15..16..18....a sad su ipak zrele odrasle osobe .....mladi se trebaju i zabavljati.....iako uvijek ih treba podsjetiti da sva njihova PRAVA prate i njihove OBAVEZE i sve će doći na svoje :)

  • Alternativa. 20.06.2019.

    To vam je taj uljuđeni zapad i uljuđena Europa za kojom kukate, pljujući istovremeno u vlastiti tanjur ovdje u Hrvatskoj. Ovo je to čemu težite, to je kultura koju si želite. E moj narode....

  • sanja985 20.06.2019.

    kakvi komentari? kakva baljezganja? hvalite me usta moja kad druga nece.....a dam se kladit da je realnost drugacija......lako onim komentatorima koji su djecu radali u bivsoj drzavi jer tad je zivot bio puno drugaciji od ovog danas.....prije su djeca bila turbo poslusna jer vecina je imala strahopostovanje prema roditeljima.....znalo se ak ne poslusas samar je tu.....a danas se to nesmije i djeca su puno drugacija (divlja,slobodnija)......urednost nema apsolutno nikakve veze s odgojem a ni kazne se nikad nisu pokazale ucinkovite.....a urednost nema ni nikakve veze s obrazovanjem....kod mene su svi fakultetski obrazovani i svi su uredni ali i sva djeca su imale fazu kad su bili neuredni......a sto se tice razlike u sinovima i kcerima e tu bas imam drugacije misljenje i iskustva (promatranjem drugih) od ovdje prisutnih komentatora.....kceri su te koje vise rade i to se ocekuje od njih a sinove mamice tetose i debeloj vecini mamica sprema sobe ili su popustljivije kod sinova jer je to "zenski" posao

Komentiraj...
Vidi sve komentare