To je to što me zanima!

Odgovori na pitanje i osvoji ulaznice za Reboot InfoGamer!

Već tri godine sajam Reboot InfoGamer ruši sve rekorde, a 11. studenog na Zagrebačkom velesajmu očekuje vas još veće oduševljenje! Uključi se u natječaj!
Vidi originalni članak

Ove godine u svojoj četvrtoj godini održavanja, Reboot InfoGamer ponovno će srušiti sve rekorde. Sajam će se održati 11. studenog na Zagrebačkom velesajmu u četiri velike hale te će se odvijati pet dana tijekom kojih će fokus događanja biti na predstavljanju najnovijih videoigara, developera, publishera, gaming hardvera, analognim igrama te na izrazito velikim regionalnim gaming turnirima.

Uz još veći broj velikih svjetskih izdavača i predstavljanje najnovijih igara kao i gaming hardvera narasli su i veliki internacionalni eSports turniri koji dobivaju svoju posebnu halu!

Za svoje najvjernije čitatelje, 24sata je pripremio nagradni natječaj! Ispuni svoje podatke, odgovori na na nagradno pitanje i posjeti Reboot InfoGamer, jedan od najvećih gaming sajmova u čitavoj Europi!

Od 6. studenog u 15:00 sati do 9. studenog u podne imat ćeš priliku ispuniti obrazac na kraju članka, a 9. studenog nakon 12:00 sati odabrat ćemo najkreativnije odgovore i otkriti dobitnike 30 puta po jednu majicu i dnevnu ulaznicu za InfoGamer sajam.

5x Fallout 4 majica

5x Rainbow Six the Siege majica

5x Assassin's Creed majioca

15x Reboot majica

30x dnevna ulaznica

Sretno!

Pročitaj pravila nagradnog natječaja!

Idi na 24sata