To je to što me zanima!

Omotali mu kabinet folijom dok je bio na 'godišnjem'

Studenti su tradicionalno profesoru Scottu Burru cijeli kabinet omotali folijom. Profesor je tjedan dana bio na odmoru, a još nije očistio svu foliju
Vidi originalni članak

Profesor kemije Scott Burr sa sveučilišta u Minnesoti tjedan dana je bio na godišnjem odmoru, a nakon što se vratio zatekao je svoj kabinet cijeli omotan aluminijskom folijom. Studenti su mu cijeli kabinet i sve predmete u njemu omotali folijom, pa čak i olovke. Burr je istaknuo kako je 'ukrašavanje' njegovog kabineta već tradicionalno, a to je i pokazatelj njegovog dobrog odnosa sa studentima. Priznao je kako su ove godine studenti nadmašili sami sebe.
- Zadivilo me to što je svaka knjiga posebno zamotana. Omotali su folijom čak i svaku maramicu u kutiji s maramicama. Za omatanje cijelog kabineta studenti su iskoristili 186 kvadratnih metara folije - rekao je profesor. Većina folije je još uvijek stala u kabinetu jer profesor zbog obveza nije stigao sve očistiti. Naglasio je kako studente shvaća, jer je i sam radio smicalice profesorima dok je bio mlađi, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • thrys 31.07.2010.

    da, baš te vole...

  • bombončić s likerom 31.07.2010.

    Trebali bi i njega omotati pa da bude u kompletu s kabinetom...

  • gđa78 31.07.2010.

    mislim da zločestom nebi ni pomislili tak nešta napravit..Čovac je ok.pa vidi mu se po faci

Komentiraj...
Vidi sve komentare