To je to što me zanima!

Osnovali stranku protiv Power Pointa i dosadnih prezentacija

Vjeruju kako predstavljaju ljude koji svaki dan moraju gledati dosadne PowerPoint prezentacije. Izračunali su da takvo ''gubljenje vremena'' stvara velike gubitke
Vidi originalni članak

U Zürichu je ponedjeljak osnovana Anti PowerPoint stranka (Anti PowerPoint Party) čiji članovi se zalažu za podizanje svijesti o problemima s PowerPointom, piše Presseportal. Osnivači vjeruju kako predstavljaju oko 250 milijuna ljudi širom svijeta koji svakog dana moraju gledati i slušati dosadne PowerPoint prezentacije. Izračunali su kako takvo ''gubljenje vremena'' stvara gubitke od oko 350 milijardi eura na globalnoj razini. Tvrde kako obična školska ploča daje mnogo bolje rezultate. 

Žele da se smanji upotreba PowerPointa te da se smanje dosadne prezentacije koje šefovi i profesori nameću svojim zaposlenicima i studentima. 

- Želimo postati četvrta politička stranka u Švicarskoj. Što nas više ima, više ćemo razgovarati o problemu i bolje djelovati - rekao je osnivač Matthias Poehm. 

Članom možete postati potpuno besplatno prijavom na internetskoj stranici stranke.  

Idi na 24sata

Komentari 4

  • busbus 05.07.2011.

    najbolje da nema predavanja, samo da dobijemo literaturu za učenje XD

  • crnkaos 04.07.2011.

    :)) Ovo podržavam u potpunosti!!!! Za sve nas koji smo godinama svaki dan predavanja trpili na dosadnim slajdovima PowerPointa... Mislim da bi nas sad fasciniralo i da neki profesor napiše nešto na ploču koliko koriste samo te prezentacije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare