To je to što me zanima!

Ludi šoping s frendicom i 2000 kn na računu čekaju na tebe!

Povodom Dana žena 24sata.hr za svoje je čitateljice osmislio idealan poklon - čak 2000 kn koje poklanjamo svaki dan. Uključite se i uživajte u svome danu!
Vidi originalni članak

Bez obzira na moguće negativne posljedice po vaše slobodno vrijeme i novčanik, činjenica je da prosječna žena jednostavno uživa u obilaženju trgovina. Upravo zbog toga, 24sata.hr je povodom Dana žena svojim čitateljicama pripremio pravu  poslasticu. Imamo dobre vijesti i za sve muškarce koji više ili manje strpljivo ispred garderobe čekaju na svoje bolje polovice - ovoga puta šoping je rezerviran samo za žene!

Uključite se u nagradnu igru i priuštite sebi i frendici super provod jer novac osiguravamo mi!

Neka vas ne brine manjak na bankovnom računu jer smo za naše čitateljice pripremili čak 2000 kn svaki dan! Sve što trebate učiniti je ispuniti obrazac u nastavku i navesti ime frendice s kojom ćete uživati u 'najdražem sportu'! Nagradna igra podijeljena je u četiri dnevna ciklusa i traje od 04. ožujka u 11 h do 08. ožujka u 11h. Zaigrajte igru svaki dan  i povećajte si šanse za dobitak. Dobitnice dnevnog ciklusa objavljujemo svaki dan iza 12h u podrubici Nagradne igre.

Nagradni obrazac se nalazi OVDJE. Sretno!

Pravila nagradne igre pročitajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • IvanaMesarić 08.03.2013.

    To bi bio odličan poklon za moju Anjicu! i naravno mene :)

  • fidron 08.03.2013.

    Hoću ja, hoću ja...

  • user_42985 07.03.2013.

    a gdje se mogu vidjeti dobitnici? ne otvara mi :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare