To je to što me zanima!

Osvoji karte za Silk Road Festival u Pulskoj Areni

Silk Road Festival će se održati u Pulskoj Areni, 11. kolovoza 2017. godine s početkom u 20h - dijelimo 10 ulaznica za vrhunski spektakl
Vidi originalni članak

Haya band, svjetski poznati mongolski bend, Muye Wu, pijanist zlatnih prstiju i Zhihui Li, najpoznatiji kineski glazbeni inovator sa svojim bogatim glazbenim opusom očarat će publiku na jedinstvenom Silk Road Festivalu koji će se održati u Pulskoj Areni, 11. kolovoza 2017. godine s početkom u 20h.

Uz renomirane kineske glazbenike nastupit će i naša poznata violončelistica Ana Rucner kao gošća ove, do sada, najveće hrvatsko-kineske glazbene manifestacije koja se održava u ovom dijelu Europe.

Haya band je jedan od najpoznatijih i često nagrađivanih bendova koji spaja tradicionalnu mongolsku kulturu s crossover i svjetskom glazbom. Njihovu originalnu fuziju tradicionalnih i modernih glazbenih elemenata vokalno oplemenjuje pjevačica DaiQing Tana, nesvakidašnjeg glasa, koja ostavlja publiku bez daha.

Kako do ulaznica?

Možete osvojiti ulaznice za Silk Road festival odgovarajući na pitanje u obrascu na dnu članka: „Zašto baš ti trebaš osvojiti ulaznice za Silk Road festival?"

Požurite i prijavite se na natječaj do 4.8.2017. u 15:00, jer najkreativniji osvajaju:

5x dvije ulaznice za Silk Road festival

Pravila natječaja u cjelosti pročitajte ovdje.

O izvođačima i festivalu

Veličanstvenu interpretaciju klasične i tradicionalne kineske kulture u svom opusu publici će dočarati Muye Wu, poznati pijanist koji se školovao i na Visokom nacionalnom konzervatoriju za glazbu i ples u Parizu te na Pariškom konzervatoriju, dok je svoj prvi nastup održao je sa svega pet godina.

Ovaj glazbeni velemajstor i idol nacije kojeg i francuski Le Monde često ističe odvest će publiku iz kao kaosa u raj koristeći kompleksne glazbene interpretacije nabijene nježnim i intenzivno-strastvenim emocijama.

Mističnost humanističke Kine, egzotičan spoj istočnjačkih tradicionalnih gudačkih i drvenih puhačkih glazbala, lagane i tople note elektroničkih elemenata zapada prožimaju glazbeni opus najpoznatijeg new age glazbenika Zhihui Li-a.

On dolazi u pratnji sa svojim glazbenicima koji će inovatorski spojiti nespojivo koristeći moć bubnjeva, perkusija, basa, gitare, violine, kineske citre, puhačkih instrumenata i osebujne vokalne izvedbe.

Organizacija Silk Road Festivala nastala je u suradnji tvrtki iz bogate kineske pokrajine Hebei s Art Hill i Meritum komunikacijama iz Hrvatske. Pokrovitelji Festivala su Grad Pula, Hrvatsko-kineski kulturni centar i Kinesko Jugoistočno Europska Poslovna Asocijacija (CSEBA).

Sve detalje o najvećoj hrvatsko-kineskoj glazbenoj manifestaciji možete pronaći na www.croatiameetschina.com i Facebook stranici Croatia Meets China.

 

Fill out my online form.
Idi na 24sata