To je to što me zanima!

Osvoji navijački paket grickalica i uživaj uz Franck!

Gastro.hr vas nagrađuje navijačkim paketom Franck grickalica! Sudjelujte u natječaju i osvojite paket grickalica koji vam je dosta za zadnje 4 utakmice!
Vidi originalni članak

Svjetsko prvenstvo u nogometu idealno je vrijeme da se udobno smjestite u naslonjač i uživate u raznim hrskavim zalogajima! Portal Gastro.hr želi da podijelite s njima vaš recept za omiljene grickalice kako bi proširili paletu okusa i mirisa koje rado kušaju na zabavama i raznim druženjima. Stoga se uključite u natječaj 'Grickaj i navijaj', ispunite obrazac ispod članka na portalu Gastro.hr, pošaljite nam vaš recept za slane ili slatke grickalice do 30. lipnja i možda baš vi osvojite bogati paket Franckovih grickalica!

Redakcija portala gastro.hr će odabrati najbolje koji ulaze u finalni krug, a glasovanje za pobjednike će trajati od 1. do 7. srpnja. U tom razdoblju moći ćete dati glas za vaše omiljene recepte, a konačne pobjednike odabrat će čitatelji zajedno s redakcijom Gastro.hr-a, a s tim da će važnost glasova biti podjednaka, odnosno 50 - 50.

Sudjelovanjem u natječaju možete osvojiti bogati paket Franckovih grickalica, pa će sretni dobitnici kušati najfiniji Čipi Čips Country u dva okusa - Bacon i slani te nove okuse Tip Topa koji su upravo predstavljeni na tržištu - Tip Top Bolognese i Ketchup. Uz to još u paketu dolazi i Čipi Čips koji je proizveden od vrhunske sorte krumpira s polja hrvatskih ratara i ubran kao mladi krumpir. 

Zato podijelite svoj recept za najdraže domaće grickalice i sudjelujte u natječaju, a tri sretna dobitnika bit će nagrađena s paketom Franckovih grickalica koji sadrži 2 velike kutije Čipi Čipsa, 2 komada Čipi Čips Country Bacon i Country, 4 komada Tip Top Bolognese i Tip Top Cubics Ketchup! 

Pravila nagradnog natječaja potražite ovdje!

Idi na 24sata

Komentari 4

  • MihaelaStrinić 07.07.2014.

    Bilo bi mi drago da osvojim Franck paket . Hvala što čitate moj komentar ugodan dan. :)

  • Gost Gost 27.06.2014.

    dobar

  • dan33 25.06.2014.

    u ducanu kupite cips od paprike, ot otvorite vrecicu i servirate u siroku zdjelu. Uz cips preporucam rashladjeno pivo i AJMO HRVATSKA, IGRAJ IGRAJ STISNI STISNI

Komentiraj...
Vidi sve komentare