To je to što me zanima!

Osvoji ludi provod na velikom snowboard natjecanju Air&Style

Baš kao i prošle godine, jedan od čitatelja portala 24sata.hr dobit će priliku otići na jedinstveni snowboard spektakl koji će se održati u Innsbrucku 1. i 2. veljače 2013.
Vidi originalni članak

Portal 24sata.hr u suradnji s Burn Energy Drinkom i ove te zime nagrađuje: postani dio najvećeg svjetskog snowboard natjecanja Air&Style u Innsbrucku! Uz osiguran prijevoz i smještaj, dobitnik će primiti sve pripadajuće propusnice za sportska i popratna glazbena događanja Air&Style-a, uključujući koncert benda Die Fantastischen Vier i spektakularno natjecanje legendi snowboardinga 'Burn Style Sessions'.

Vodimo te u Innsbruck, uključi se!

Sve što je potrebno učiniti za opisanu nagradu je ispuniti nagradni obrazac u nastavku i ostaviti komentar max dužine do 250 znakova s razlogom zašto si baš ti pravi Burnov suputnik na Air&Style-u. Autor najoriginalnijeg komentara po našem izboru imat će priliku osobno uživati u najvećem svjetskom snowboard natjecanju zajedno s još nekoliko desetaka ljubitelja ekstremnih sportova, adrenalina i dobre zabave! Uključiti se možeš sve do nedjelje, 27. siječnja u 11h. Ime sretnog dobitnika ili dobitnice objavljujemo u podrubrici Nagradne igre u ponedjeljak, 28. siječnja.

Obrazac se nalazi OVDJE. Sretno!

Air&Style ove godine slavi svoj 20. rođendan

Kroz intenzivni dvodnevni program još će se jednom odabrati najbolji svjetski snowboarder koji će naslijediti prestižni Ring of glory i većinu novčane nagrade od ukupno 75.000 eura. Osim spektakla na stadionu Bergisel koji će zasigurno još jednom pomaknuti granice ljudskih mogućnosti, Air&Style će u sklopu svoje okrugle godišnjice okupiti bivše pobjednike i legende snowboardinga na Burn Style Sessions natjecanju koje će 1. veljače odabirom mastera stila tako predstaviti najsjajnije trenutke u povijesti ovog olimpijskog sporta. Nulti je dan rezerviran za premijeru Burnovog dokumentarnog filma We ride, koji će ubrzo nakon svjetskog predstavljanja doživjeti i svoju zagrebačku projekciju.

Što te još čeka u Innsbrucku?

Osim sportskog programa, posjetitelje Air&Style-a očekuju i iznimno zabavni after partiji uz Die Fantastischen Vier, Left Boya, Maca Millera i Kraftklub, u kojima će uz osigurane propusnice moći uživati i dobitnik nagradnog natječaja Burn Energy Drinka i portala 24sata.hr.

Burn će time kao veliki ljubitelj i sponzor snage, upornosti i kreativnosti snowboardera još jednom obilježiti najvažnije događanje u Innsbrucku, te zaključiti sezonu prepunu lokalnih i globalnih aktivnosti od velikog značaja za snowboard zajednicu i njezine pratitelje. Pridružite mu se i počnite s komentiranjem – odmah!

Obrazac se nalazi OVDJE. Sretno!

Idi na 24sata

Komentari 24

  • SA-SU 24.01.2013.

    Burn, Burn, Burn, Idemo u Innsbruck slušat Die Fantastischen Vier i to na Bergisel.

  • jebek 24.01.2013.

    Ri mogu ja ispuniti u tvoje ime ? :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare