Obavijesti

Viral

Komentari 24

Osvoji ludi provod na velikom snowboard natjecanju Air&Style

Osvoji ludi provod na velikom  snowboard natjecanju Air&Style
4

Baš kao i prošle godine, jedan od čitatelja portala 24sata.hr dobit će priliku otići na jedinstveni snowboard spektakl koji će se održati u Innsbrucku 1. i 2. veljače 2013.

VIDEO

Portal 24sata.hr u suradnji s Burn Energy Drinkom i ove te zime nagrađuje: postani dio najvećeg svjetskog snowboard natjecanja Air&Style u Innsbrucku! Uz osiguran prijevoz i smještaj, dobitnik će primiti sve pripadajuće propusnice za sportska i popratna glazbena događanja Air&Style-a, uključujući koncert benda Die Fantastischen Vier i spektakularno natjecanje legendi snowboardinga 'Burn Style Sessions'.

Vodimo te u Innsbruck, uključi se!

Sve što je potrebno učiniti za opisanu nagradu je ispuniti nagradni obrazac u nastavku i ostaviti komentar max dužine do 250 znakova s razlogom zašto si baš ti pravi Burnov suputnik na Air&Style-u. Autor najoriginalnijeg komentara po našem izboru imat će priliku osobno uživati u najvećem svjetskom snowboard natjecanju zajedno s još nekoliko desetaka ljubitelja ekstremnih sportova, adrenalina i dobre zabave! Uključiti se možeš sve do nedjelje, 27. siječnja u 11h. Ime sretnog dobitnika ili dobitnice objavljujemo u podrubrici Nagradne igre u ponedjeljak, 28. siječnja.

Obrazac se nalazi OVDJE. Sretno!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Air&Style ove godine slavi svoj 20. rođendan

Kroz intenzivni dvodnevni program još će se jednom odabrati najbolji svjetski snowboarder koji će naslijediti prestižni Ring of glory i većinu novčane nagrade od ukupno 75.000 eura. Osim spektakla na stadionu Bergisel koji će zasigurno još jednom pomaknuti granice ljudskih mogućnosti, Air&Style će u sklopu svoje okrugle godišnjice okupiti bivše pobjednike i legende snowboardinga na Burn Style Sessions natjecanju koje će 1. veljače odabirom mastera stila tako predstaviti najsjajnije trenutke u povijesti ovog olimpijskog sporta. Nulti je dan rezerviran za premijeru Burnovog dokumentarnog filma We ride, koji će ubrzo nakon svjetskog predstavljanja doživjeti i svoju zagrebačku projekciju.

Što te još čeka u Innsbrucku?

Osim sportskog programa, posjetitelje Air&Style-a očekuju i iznimno zabavni after partiji uz Die Fantastischen Vier, Left Boya, Maca Millera i Kraftklub, u kojima će uz osigurane propusnice moći uživati i dobitnik nagradnog natječaja Burn Energy Drinka i portala 24sata.hr.

Burn će time kao veliki ljubitelj i sponzor snage, upornosti i kreativnosti snowboardera još jednom obilježiti najvažnije događanje u Innsbrucku, te zaključiti sezonu prepunu lokalnih i globalnih aktivnosti od velikog značaja za snowboard zajednicu i njezine pratitelje. Pridružite mu se i počnite s komentiranjem – odmah!

Obrazac se nalazi OVDJE. Sretno!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'
POGLEDAJTE VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'

Radujem se našim raspravama i dijalogu, rekao je Andrej Plenković koji se uključio na TikTok. Njegov prvi video u sat vremena pregledan je oko 6000 puta

Dalmatinski Spiderman u akciji: Ova snimka postala je hit, neki sigurni da znaju što djedica radi
POGLEDAJTE VIDEO

Dalmatinski Spiderman u akciji: Ova snimka postala je hit, neki sigurni da znaju što djedica radi

Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini...
Ambiciozna Australka: 'Ove ću godine spavati s 365 frajera. U 2025.  želim da ih bude 600...'
'NE OSUĐUJTE ME'

Ambiciozna Australka: 'Ove ću godine spavati s 365 frajera. U 2025. želim da ih bude 600...'

On je odan, nježan, ne osuđuje, smiješan je, ima slične interese kao i ja, samouvjeren je, ali nikako bahat, opisuje Australka svojeg idealnog muškaraca...