To je to što me zanima!

Osvoji prostranu SEAT Atecu koja vozača ostavlja bez daha

SEAT Ateca kao prvi SUV model brenda već je dobio titulu ‘Best buy car u Europi za 2017. godine’. Ovaj auto možeš osvojiti od 17. do 26. ožujka. VIše o nagradnoj igri saznajte u redovnom tiskanom izdanju 24sata
Vidi originalni članak

Dizajn, udobnost, lakoća vožnje, omjer vrijednosti i cijene te razvijena prodajno-servisna mreža, sve to SEAT Atecu čini najispativijom opcijom za kupce.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zbog svega toga je u okviru izbora Autobest 2017. dobila međunarodno priznanje kao Best Buy automobil u Europi za 2017. godinu. SEAT Ateca prvi je španjolski SUV u povijesti. Na prvi pogled izgleda moćno i snažno, s prepoznatljivim Seatovim dizajnerskim smjernicama, poput prednje rešetke hladnjaka ili svjetala. Osim izgleda, najveća njezina prednost jeste to što ima VW komponente. Podvozje, motore, mjenjače, pa i ostalu tehniku dijeli s Tiguanom. Iako nešto kraća od njega, nudi mnogo mjesta na stražnjim sjedalima i prtljažnik od 510 litara.

Za pogon je zadužen 1,6 TDI koji razvija 115 KS. Dovoljno je snažan za ovaj auto, a to potvrđuju i vrlo dobre performanse, dok je s potrošnjom od šest litara i prilično štedljiv. U vožnji Ateca oduševljava. Izravan i komunikativan upravljač, precizan mjenjač sa šest brzina i sposoban ovjes čine Atecu zabavnijom od gotovo svih konkurenata. U zavoju nema naginjanja, a ponašanje više podsjeća na sportski kompakt nego na SUV.

Želite li osvojiti ovaj auto morate od 17. ožujka sakupiti 10 kupona. Više o ovoj nagradnoj igri potražite u tiskanom izdanju 24sata.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Andric2 22.03.2017.

    Ja nemrem dihat

  • VitoBH 19.03.2017.

    Sreća, pa nije nagrada neko Renaultovo vozilo, inače bi upoznao sve vozače šlep službi. Svaki vozač Renaulta misli da je njegov Renault najgori i svaki je u pravu.

  • Ljuti 18.03.2017.

    Mene uopće nije ostavio bez daha! I dalje jako dobro dišem! Kockasta kutija, skupa kopija preskupog Tiguana!

Komentiraj...
Vidi sve komentare