To je to što me zanima!

Osvojite ulaznice za veliki koncert grupe BOA 18. svibnja

Kultni zagrebačka art-rock grupa BOA svoju će tridesetu godišnjicu glazbenog djelovanja obilježiti na najbolji mogući način – velikim koncertom u Zagrebu
Vidi originalni članak

Sve što je prije punih 30 godina počelo pjesmama „Stol“, i „Milion“, te danas bezvremenskim hitovima „Jer ljubav je“, „Tako lijepa“, „Stup od soli“, „Za vezu je potrebno dvoje“, „Svi tvoji poljupci“, „Kao mir“ i „Sve što imamo“, kulminirat će u petak 18.5. u zagrebačkom Aquariusu. Vrata kluba se otvaraju u 21 h, a sam koncert počinje u 22 sata.

Zbog dužeg izbivanja sa glazbene scene, Boa će se fanovima odužiti koncertom kojeg mnogi čekaju s velikim nestrpljenjem. Sudeći prema prvim osvrtima i dojmovima na nove pjesme s tek izdanog albuma, zasigurno će uz stare, očarati i mnoge nove fanove.

Ulaznice za koncert su u prodaji po cijeni od 50 kuna, a možete ih kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima ili putem www.eventim.hr po pretprodajnoj cijeni od 50 kn. Cijena ulaznice na ulazu u klub: 60 kn.

Osvojite ulaznice za koncert slanjem SMS poruke s ključnom riječi KONCERT i svojim podacima na broj 61024 (0,85 kn za t-mobile i vip, te 0,84 kn za tele2 korisnike). Prvih 3 koji pošalju poruku danas nakon 10 sati osvaja 2 karte za koncert. Dobitnici će biti objavljeni u članku na rubrici nagradne igre.

Operator usluga s dodanom vrijednosti: IT jedan d.o.o., Gmajna 14, 10437 Rakitje, MB: 080523095, tel. 062/700 700

Idi na 24sata