To je to što me zanima!

Provedite vikend u Novigradu uz koncert Massima Savića!

Portal Budi IN i hotel Nautica Novigrad vam daruju vikend opuštanja uz koncert Massima Savića „Massimo pjeva Sinatru“ u pratnji Big Banda HRT-a
Vidi originalni članak

Portal Budi IN je za Vas pripremio još jednu IN nagradu. U novom nagradnom natječaju koji traje do utorka 22. svibnja 2012. godine u  14:59 sati, imate priliku osvojiti  vikend opuštanja uz koncert Massima Savića "Massimo pjeva Sinatru" u pratnji Big Banda Hrvatske Radio Televizije, u subotu 26. svibnja 2012.

Ovu sjajnu nagradu možete osvojiti vrlo jednostavno - ispod članka na portalu Budi IN, napišite komentar na portalu Budi IN, a pitanje možete pronaći OVDJE. Budite kreativni i originalni i možda baš vi osvojite ovu vrijednu nagradu.

Odmor za pamćenje

Hotel Nautica**** Novigrad je nautičko-turistički kompleks vrhunske kvalitete koji će zadovoljiti iskusne nautičare te najzahtjevnije turiste i gurmane. Sobe i apartmani dizajnerski su vrhunski opremljene svime što Vam je potrebno za ugodan odmor. Svaka soba ima terasu te gotovo sve sobe imaju pogled na more. U sklopu hotela Nautica se nalazi i restoran Navigare koji nudi svježu, laku i zdravu hranu iz kuhinje mediteranskog stila. 

Vinska karta uključuje širok izbor vina koja upotpunjuju kreacije šefa kuhinje. Filozofija restorana se temelji na prirodnim, neizmijenjenim okusima čija tajna leži u nabavi svježih namirnica iz regije. Šef kuhinje, gospodin Zoran Martić savršeno balansira različite arome, teksture i namirnice pa iz toga proizlaze maštovite kreacije koje bismo mogli nazvati kulinarskom umjetnošću.

U Wellness centru Nautica vrijeme staje i sve drugo zaboravljate. U atraktivnoj atmosferi wellness centra hotel Nautica svojim gostima omogućuje potpunu relaksaciju i revitalizaciju Vašeg duha i tijela, jednom riječju Vaš preporod! Uživanje u bazenu, Whirlpoolu ili u Aromatuševima je za goste hotela besplatno a nudimo i velik broj spa & wellness tretmana za potpuni ugođaj.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare