To je to što me zanima!

Ova ne spava zimski san: Na Ivanščici su naišli na - zmiju...

Kaj reći??? "To više ne znaš ko pije, a ko plaća..." Trenutno je još malo živa... I ima je malo više od metar, napisao je uz fotografije član Facebook grupe 'Planinari Varaždinske županije'
Vidi originalni članak

U Facebook grupi 'Planinari Varaždinske županije' 7. siječnja je osvanula zanimljiva objava. Naime, jedan od članova fotografirao je  na Ivanščici – zmiju.  

Neobično je to što bi u ovo vrijeme zmije trebale spavati zimski san, no izgleda da zbog toplijeg vremena ipak ne spavaju. 

- Kaj reći??? "To više ne znaš ko pije, a ko plaća..." Trenutno je još malo živa... I ima je malo više od metarIma je malo više od metar – napisao je uz fotografije član grupe.

Kako su napisali u komentarima, navodno je riječ o crnom blavoru, zmiji koja nije otrovnica.

- Trebalo ju je staviti u jaknu na prsa da se sirota ugrije, da malo dođe k sebi i onda pogledati u blizini gdje je neka rupa i tamo ju ostaviti - stoji u jednom komentaru, dok drugi korisnik navodi: 'Sirota jedna, i njoj su se godišnja doba pomiješala'.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • EmilCandor 10.01.2019.

    Blavor je vrsta velikog debelog mesnatog sljepića. Dakle, blavori nisu zmije. Ovo na slici je bjelouška, umiljata bezopasna zmija!

  • adameva 09.01.2019.

    Pozz Komediji..pazi kaj ne stanes na zmiju :-)

  • 09.01.2019.

    hm nije baš toplo temperature su ispod 5

Komentiraj...
Vidi sve komentare