To je to što me zanima!

Ove će vas reklame iz 'Juge' vratiti u bezbrižno djetinstvo

Osim po nenadmašnoj filmskoj ostavštini i legendarnom glazbenom 'Novom valu' bivše države, mnogi od vas svojeg će se djetinstva sigurno prisjetiti i uz legendarne televizijske reklame.
Vidi originalni članak

Danas, kad nas prate gotovo u stopu, bilo da ste ispred televizora, za računalom, na mobitelu ili u kinu, reklame su nam postale poprilično mrske; nerijetko nas prekidaju usred omiljene playliste na YouTubeu ili u kritičnom trenutku ultranapetog trilera zbog čega su, ne jednom, bili upokojeni brojni 'daljinci'. 

No, svi oni u danas najboljim godinama (tu sad uz zadovoljan cerek klimate glavom) sjećaju se nekih drugačijih vremena - vremena kad se Bronhi mogao dobiti samo kod babe ('To ti je dobro za sinuse!), Njofra samo jednom godišnje, a Cedevita od dobrostojeće tete iz dalekog i misterioznog grada. 

Baš poput okusa i mirisa slatkiša i sokova iz djetinstva. isto tako pamtimo i reklame kojima su se ti proizvodi promovirali na glomaznim televizorima zaobljenih ekrana. Upravo su reklame ono na što vas danas želimo podsjetiti, a one će vas, sigurni smo, lansirati u vrijeme kad ste bili mlađi i mnogo bezbrižniji nego danas. 

Pa eto, nek vam je u slast!

505 sa crtom

Ledolina

Slatka tajna

Kraš Express

Radenska

Bronhi

Sladoledi 'Pekabela'

Cedevita

Čarli

Zastava

Kinder Lada

Cockta

Pipi

Plazma keksi

Frondi keksi

Nugatino

Čarape 'Udarnik'

Amela Karamela

Hardy

Idi na 24sata

Komentari 188

  • kelab 10.05.2019.

    Ne ponovilo se

  • RUS 10.05.2019.

    bilo lepo dok nisu došli ovi šugavi demokrati i sve uništiše . setite se svih firmi i tvornica koje su ovi lopovi današnji uništili i setite se kolko je naroda otišlo zbog ove šugave demokracije .

  • 09.05.2019.

    Ah ta reklama hardy sjecam se pjesma what diference zenska se ljubi s musjarcem on odlazo vlakom jesen lisce pada

Komentiraj...
Vidi sve komentare