To je to što me zanima!

Pala je s litice, a on joj nije dao ruku: Što se zapravo dogodilo?

Djevojka je skakala s litice i slučajno se poskliznula te se prilikom pada pokušala uhvatiti za nogu dečka koji je sjedio na rubu, no on ju je izmaknuo i ona je pala u more...
Vidi originalni članak

Sjećate li se prošlogodišnje ljetne snimke na kojoj djevojka pada s litice dok joj dečko izmiče nogu? Obišla je svijet, a tek su ovih dana otkriveni detalji o tome što se zaista dogodilo.

POGLEDAJTE VIDEO: Djevojka pala s litice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Korisnik YouTubea koji je objavio video zove se Alexander Tikhomirov i otkrio je da je djevojka sa snimke njegova bivša supruga, ruska manekenka Mary Shum.

Ona je htjela skočiti s litice i slučajno se poskliznula te se prilikom pada pokušala uhvatiti za nogu dečka koji je sjedio na rubu, no on ju je izmaknuo i ona je pala u more. "Zločesti prijatelj" zove se Jay Alvarrez i zvijezda je na Instagramu.

- Pala je na stijenu, oko tri metra niže. Nije ništa slomila, ali je povrijedila noge i leđa. Otišli smo odmah u bolnicu, nije mogla hodati nekoliko dana, ali na kraju je sve dobro završilo - ispričao je Jay, kojeg na Instagramu prati više od 5 milijuna korisnika.

Alexander je stao u Alvarrezovu obranu i rekao da se "sve dogodilo u sekundi". Dva mjeseca nakon ovog incidenta Tikhomirov i Shum su se razveli, a u tom su braku dobili sina.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • blondie8 13.07.2017.

    koja sirovina od čovjeka, umjesto da njoj pomogne, on izmiče nogu...

  • ljubica ljubičica_1 12.07.2017.

    Fala ti Bože da ima još pametnih muških.

  • sol 12.07.2017.

    Ma sta za ovakvim komadom bi skocio da padne na mene, spucat mu nogu, mljecnjak!

Komentiraj...
Vidi sve komentare