To je to što me zanima!

Pijan ostavio veliku napojnicu, ujutro ih preklinjao za povrat

Za jednog pijanog gosta tajlandskog restorana u Coloradu večer je bila prilično vesela. Nesebično je dijelio napojnice, a ujutro je zažalio. Molio je da mu vrate njegove novce
Vidi originalni članak

Pijani gost je nagradio konobare jednog tajlandskog restorana u Coloradu s napojnicom od čak tisuću dolara. Osoblje je bilo van sebe od sreće i odlučili su međusobno podijeliti napojnicu. Šef restorana, Bee Anantatho, je bio oduševljen, ali ipak nešto oprezniji od osoblja pa im je savjetovao da još ne dijele novac nego da sačekaju da prođe jedan dan. Anonimni gost je ujutro zažalio zbog svoje odluke i posramljen otišao do restorana tražiti da mu vrate novce. Rekao je da je mislio da daje sto, a ne tisuću dolara.

- Stvar je reputacije i ponosa. Nismo ni trena dvojili trebamo li vratiti novce. Bilo nam je žao osoblja koji su se veselili napojnici, ali napravili smo pravu stvar. - rekli su vlasnici restorana.

Gostu su vratili novce, a on im je ostavio sto dolara i ispričao se za cijelu situaciju.

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • --- DAVOR --- 30.06.2016.

    Šta češ ponjelo ga :)) Ponese i glasaće HDZ-SDP kaste na izborima pa njih zaokruže a bili jedni ili drugi kukaju za par mjeseci pa biraju one druge i tako u krug. Ovaj čovjek je bar trijezan došao pameti al za Hrvatine nema spasa.

  • sol 30.06.2016.

    Frajer ne daje napojnice i ne placa sex, to rade frustranti da pokazu lazne velicine, ona je da radi moje da platim potroseni, a ako ne pazis popali te i sam!

  • It's kišing 30.06.2016.

    Svi glume velike frajere kad popiju... budi frajer trijezan ako možeš... To rijetki mogu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare