To je to što me zanima!

Pingvin slomljenog srca sreću pronašao u - kartonskoj curici

Anime, japanski stil crtanja likova s velikim očima, prepoznatljiv je u cijelom svijetu. Neki likovi urezali su nam se u pamćenje za cijeli život, a u neke smo se možda i zaljubili, kao i ovaj pingvin
Vidi originalni članak

Grape je 20-godišnji pingvin koji živi u zoološkom vrtu u japanskoj Saitami. Prije deset godina stigao je u ZOO u kompletu sa svojom odabranicom, koja ga je ostavila zbog mlađeg pingvina i bacila u depresiju.

Ipak, vrijeme liječi sve rane, pa je tako i Grape ubrzo pronašao novu ljubav. I to ne bilo kakvu. Zaljubio se u kartonsku anime djevojku iz crtane serije "Kemono Friends", piše Daily Mail.

Lik djevojke imena Hululu zaokupio je Grapeovu pozornost i on sve više vremena provodi u njenom društvu. Djelatnici zoološkog vrta rekli su da su odmah primijetili njegovo često druženje s kartonskom djevojkom, a nagađaju da ju je možda zamijenio za osoblje.

Tvrde da je jedno vrijeme čak i slabije jeo te "visio" kod svoje nesuđene ljubavi. Raširena krila i kljun prema gore znakovi su udvaranja kod pingvina, a upravo to prakticira zaljubljeni Grape.

Nakon što se ova nesuđena romansa proširila medijima, Grape je postao viralni hit. Čak je i Even Ikuko Chikuta, djevojka koja posuđuje glas liku Hululu, stigla u posjetu Grapeu i podružila se s njim. Vrijeme će pokazati kako će pingvin reagirati na statičnost svoje simpatije - nadamo se da mu i ona neće slomiti srce...

Idi na 24sata

Komentari 10

  • sladana 24.05.2017.

    joj šta je sladak!

  • PATRICIA 24.05.2017.

    Meni su pingvini preslatki.

  • 24.05.2017.

    hehe pingvin je smišan

Komentiraj...
Vidi sve komentare