To je to što me zanima!

Pogledajte remiks Kolindinog govora: 'Osam tisuća eura'

YouTuber je napravio remiks Kolindinog govora i oduševio internet. Reakcija je to na Kolindine izjave o novim radnim mjestima i plaćama u tisućama eura...
Vidi originalni članak

Na YouTube kanalu Only Fire osvanuo je remiks Kolindinog govora pod nazivom '8000 eura'. Snimka je u samo par sati dobila više od 25 tisuća pregleda.

Podsjetimo,  predsjednica Kolinda Grabar Kitarović na predizbornom skupu u Osijeku zapanjila je mnoge svojim izjavama o novim radnim mjestima i plaćama u tisućama eura. 

- Tvrdim da se to može, jer već imam dogovore s nekim državama, da nam Hrvati odu na obuku negdje drugdje i da se vrate u Hrvatsku, da rade preko interneta u nekoj drugoj državi, a u Hrvatskoj zarađuju osam tisuća eura. Zamislite što to znači za naše mlade - istaknula je.

VIDEO: KOLINDA U VUKOVARU 'Našim poginulima nije žao što su poginuli jer Hrvatska je tu'

No, koje su to države s kojima se dogovarala nije precizirala, kao ni kakav je to posao za koji bi Hrvati ovdje mogli zarađivati 8000 eura.

- Nemojte podcjenjivati svoj glas, meni je svaki glas bitan, jer je glas od mojega naroda, a ja vam jamčim da ću i dalje biti vaš glas i vaša predsjednica - poručila je Grabar-Kitarović.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • japanokinez 26.12.2019.

    Mene fasciniraju njezini govori do te mjere da se svaki puta crvenim od stida i srama. Kako je moguće toliko nebuloza i aplauzi??? Iritacija do boli, naglasci su recitatorski, a onak ko njoj da glas je potpuno neobrazovana osoba ili prodana duša. Ona javno tvrdi da nijednom poginulom nije žao života za ovakvu hrvatsku. Ja sam ranjen 3 puta i žao mi je. Šta sada??? Da sam mrtav, niko ne bi znao ali evo me živog i sramim se šta nisam otputovao negdje dok si ovi papci stvaraju vlastitu prčiju.

  • 23.12.2019.

    Only Fire je zakon

  • Omerta 1 23.12.2019.

    Eeeeeee moja Kolinda.....nije bolest sve što boli!

Komentiraj...
Vidi sve komentare