Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
40 komentara

Pogledajte remiks Kolindinog govora: 'Osam tisuća eura'

YouTuber je napravio remiks Kolindinog govora i oduševio internet. Reakcija je to na Kolindine izjave o novim radnim mjestima i plaćama u tisućama eura...

Zagreb: Govor predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović na zadnjem skupu
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
40 komentara

Na YouTube kanalu Only Fire osvanuo je remiks Kolindinog govora pod nazivom '8000 eura'. Snimka je u samo par sati dobila više od 25 tisuća pregleda.

Podsjetimo,  predsjednica Kolinda Grabar Kitarović na predizbornom skupu u Osijeku zapanjila je mnoge svojim izjavama o novim radnim mjestima i plaćama u tisućama eura. 

- Tvrdim da se to može, jer već imam dogovore s nekim državama, da nam Hrvati odu na obuku negdje drugdje i da se vrate u Hrvatsku, da rade preko interneta u nekoj drugoj državi, a u Hrvatskoj zarađuju osam tisuća eura. Zamislite što to znači za naše mlade - istaknula je.

VIDEO: KOLINDA U VUKOVARU 'Našim poginulima nije žao što su poginuli jer Hrvatska je tu'

No, koje su to države s kojima se dogovarala nije precizirala, kao ni kakav je to posao za koji bi Hrvati ovdje mogli zarađivati 8000 eura.

- Nemojte podcjenjivati svoj glas, meni je svaki glas bitan, jer je glas od mojega naroda, a ja vam jamčim da ću i dalje biti vaš glas i vaša predsjednica - poručila je Grabar-Kitarović.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message