To je to što me zanima!

Poklanjamo vam 40 ulaznica za film RED2! Uključite se!

Uključite se u natječaj 24sata i CineStara jer vam poklanjamo ulaznice za premijeru akcijske komedije RED2! Bruce Willis i John Malkovich garantiraju ludu zabavu!
Vidi originalni članak

Vodimo vas na premijeru filma RED2, visoko oktanske akcijske komedije, nastavku svjetskog hita o „spavačima“! Poklanjamo vam 20x2 kino ulaznice, a u natječaj se uključiti možete popunjavanjem nagradnog obrasca do 22. srpnja u 12 sati nakon čega ćemo u podrubrici Nagradne igre objaviti imena dobitnika! S jednom mail adresom se možete prijaviti samo jednom, a nagrađujemo svakog dvadesetog prijavljenog sudionika!

Premijera se održava 23. srpnja u 20 sati u CineStaru u Branimir Centru u Zagrebu, stoga požurite s prijavom i uživajte u ludoj zabavi s nevjerojatnom glumačkom ekipom - Bruce Willis, John Malkovich, Anthony Hopkins, Helen Mirren, Catherine Zeta-Jones garantiraju smijeh i akciju!

RED2: Umirovljeni, naoružani i iznimno opasni

CIA-in umirovljeni tajni agent Frank Moses okuplja svoj nevjerojatni tim operativaca u svjetskoj potrazi za nestalom smrtonosnom napravom nove generacije koja može promijeniti raspodjelu svjetske moći. Kako bi u tome uspjeli, morat će se suočiti s vojskom nesmiljenih ubojica, nemilosrdnih terorista i vladinih dužnosnika žednih moći, koji se žele dočepati tehnološki naprednog super oružja. Misija odvodi Franka i njegovu šaroliku skupinu u Pariz, London i Moskvu. Nadmašeni u broju ljudi i oružju, oslanjaju se na svoju lukavost, „old school“ vještine, te jedni na druge dok pokušavaju spasiti svijet – i pritom preživjeti.

Uključite se u natječaj, a ako ne budete među sretnim dobitnicima, svoje ulaznice možete kupiti na blagajnama CineStar kina!

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mystery shopper 20.07.2013.

    Ne bi ga ni dzabe gledao!

  • kung fu panda 19.07.2013.

    jedinica mi je bila dobra nadam se da je i nastavak takav Helen sa puškom mrak

Komentiraj...
Vidi sve komentare