To je to što me zanima!

Pokojnik se na pogrebu javio iz lijesa: 'Vadite me van, mrak je!'

Dok je tužna povorka gledala kako lijes irskog ratnog veterana spuštaju u raku, uz zvukove gajdi, prekinulo ih je glasno kucanje. Začuo se pokojnikov glas...
Vidi originalni članak

Prijatelji i rodbina okupili su se u subotu u irskom Kilkennyju na pogrebu Shaya Bradleya (62), veterana irske vojske. Dok je tužna povorka gledala kako njegov lijes spuštaju u raku, uz zvukove gajdi, prekinulo ih je glasno kucanje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Haloooo, halooo? Puštajte me van. Je....e, gdje sam - čuo se odjednom Bradleyev glas. Izgledalo je kao da dopire iz čvrsto zatvorenog lijesa.

- Pustite me van! Je....o je mračno! - nastavio je vikati.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Čujem li ja tu svećenika? - rekao je i dodao: 'Ovo je Shay. Ja sam u kutiji. Ne, nisam je...o ispred vas. Mrtav sam.'
Tada je počeo pjevati: 'Zdravo, opet zdravo. Samo sam se javio da kažem zbogom!'

Njegovi najmiliji tada su prasnuli u smijeh. Za razliku od drugih sudionika povorke, znali su da je riječ o audio snimci koju je Shay snimio godinu dana prije smrti. Njegova posljednja želja bila je da se našali sa svojim prijateljima koji su, nakon početnog šoka, također pogreb napustili suznih očiju od smijeha.

- Htio je da njegova supruga ne žaluje mnogo, nego da joj izmami osmijeh na lice. Njegova poruka je bila da treba slaviti njegov život, a ne tugovati. - rekla je njegova kći Andrea za HuffPost.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Slavonka60 17.10.2019.

    Meni to nije fora..da je to moj član obitelji/tata..suprug/nebi mu ispunila tu želju.Tuga..žalost su sastavni dio zivota..i to je za ljude.

  • rijetko kulturan 17.10.2019.

    Ništa od nove religije, eh?

  • nerminius 16.10.2019.

    Dobra fora...... Malo morbidna, nije li?

Komentiraj...
Vidi sve komentare