To je to što me zanima!

Policiji na Facebooku poslao ljepši 'selfie' za svoju tjeralicu

Nakon što je za njim raspisana tjeralica, Donald Pugh odmah se javio policiji, ali ne kako bi se predao. Njemu se naime nije svidjela fotografija koju je objavila policija
Vidi originalni članak

- Evo vam bolje fotografije, ova je užasna, napisao je uz priloženi 'selfie' Donald Pugh u komentarima ispod svoje tjeralice objavljene na Facebooku

Za ovim je 45-godišnjakom rođenim u Ohiu, u SAD-u, raspisana tjeralica nakon što se nije pojavio na vlastitom saslušanju za samo jednu od nekoliko optužnica za palež i vandalizam. Iako je u aktivnom bijegu, Pugh očito nije mogao prijeći preko loše fotografije. 

Naravno, njegov komentar popraćen fotografijom izazvao je mnogo pozornosti zbog čega je status policije podijeljen više od tri tisuće puta. 

Facebook

- Zahvaljujemo mu se što nam pokušava pomoći, a bili bi zahvalni i kada bi došao u postaju da popričamo o svemu za što ga se tereti, objavila je policija u Limi. Njegov 'selfie' zaista su dodali na potjernicu, no onu najgoru ipak nisu maknuli. 

- Na sebe privlači sve više pozornosti što će nam olakšati da ga što prije lociramo. Što više ljudi vidi našu potjernicu na Facebooku, to su veće šanse da ga netko vidi, identificira i pozove nas - policiju. No, nadamo se da će se sam predati i prestati pogoršavati vlastitu situaciju, jasna je policija, piše Huffington Post.  

Idi na 24sata

Komentari 18

  • handrmolja 14.01.2016.

    Hahahahhahaha legenda

  • nefer 13.01.2016.

    mogao im je poslat i sliku Mohamed Alija iz mlađih dana :)

  • Inteligencija 13.01.2016.

    ha ha ha kralj ...želi reći ....nađite me ha ha

Komentiraj...
Vidi sve komentare