To je to što me zanima!

Pravila nagradne igre: "Osvoji LG LED televizor"

Pravila nagradne igre
Vidi originalni članak

Na temelju članka 67. Zakona o priređivanju igara na sreću i nagradnih igara (Narodne novine 83/02) 24sata d.o.o. iz Zagreba, Oreškovićeva 3d donosi slijedeća:

PRAVILA NAGRADNE IGRE
“Osvoji LG LED televizor"

Članak 1.
Priređivač nagradne igre pod radnim nazivom “ Osvoji LG LED televizor“  je 24sata d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 3d, MB 3224945.

Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe dnevnog lista "24sata Express", te unapređenja prodaje navedenog tjednog lista.

Članak 2.
Nagradna igra održava se od 3. do 9. lipnja 2011. godine.

Članak 3.
Početak nagradne igre “ Osvoji LG LED televizor „ je petak, 3. lipnja 2011. godine. 

Članak 4.
Ukupni fond nagrada u nagradnoj igri “Osvoji LG LED televizor„  iznosi 25.997,28 kn s PDV-om, a čini ga:

4 x LG LED televizora TV42LE5300 jedinične cijene 5.284,00 kn

Nagrade nisu zamjenjive za novac.

Priređivač se obvezuje 5 % utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog Crvenog križa               

Članak 5.
Od 3. lipnja (petak) do 9. lipnja 2011. (četvrtak) u prodaju će biti  tjednik 24sata Express. 

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji – kupci 24sata Express koji u tom periodu kupe 24sata Express, izrežu kupon za nagradnu igru i pošalju ga sa svojim podacima: ime, prezime, adresa, broj telefona, s naznakom „Nagradna igra 24sata Express: Osvoji LG LED televizor“ na adresu P.P. 195, 10001 Zagreb. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponom koje su pristigle na gore navedenu adresu do ponedjeljka, 13. lipnja 2011., do 9:00 sati ujutro.         

Članak 6.
Nagrade će se javno izvlačiti u prostorijama redakcije "24sata", Oreškovićeva 3d, Zagreb uz nadzor tročlane komisije imenovane od Uprave 24sata d.o.o. i prisustvo javnog bilježnika i to u ponedjeljak, 13. lipnja 2011. godine nakon 10:00 sati.                                                                     

Članak 7.
Tročlana komisija i javni bilježnik nadziru izvlačenje nagrada, naznačenih u članku 4. ovih Pravila, te o tijeku javnog izvlačenja vode Zapisnik.

Svi pristigli kuponi podložni su provjeri.                                                                                 

Članak 8.
Dobitnici koji su osvojili nagrade u nagradnoj igri “ Osvoji LG LED televizor „ bit će objavljeni u tjedniku "24sata Express" koji izlazi 17. lipnja 2011. godine.

Sudionici u nagradnoj igri – dobitnici - prihvaćaju obvezu objave imena i fotografije za potrebe priređivanja nagradne igre. Sudionici u nagradnoj igri sudjelovanjem pristaju na prikupljanje, uporabu i objavu svojih osobnih podataka navedenih na kuponima. Navedene podatke upotrijebit ćemo za direktni marketing. Ispunjenjem kupona pošiljatelj daje privolu da njegove osobne podatke  24sata smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom dostave daljnjih promidžbenih materijala 24sata i sadašnjih i budućih poslovnih partnera 24sata. Podaci će se čuvati dok sam potpisnik ne zatraži brisanje iz zbirke..                                                                                 

Članak 9.
Ecos Trgovina d.o.o osigurava sve objavljene nagrade u nagradnom fondu i jamči dobitniku njihovu isporuku prema Ugovoru o reguliranju međusobnih prava i obveza između 24sata d.o.o. i Ecos trgovine d.o.o.

Članak 10.
Svaki dobitnik u nagradnoj igri, koji je ispunio uvjete utvrđene ovim pravilima, treba preuzeti nagradu u roku 30 (trideset) dana od dana službene objave o ostvarivanju dobitka u nagradnoj igri.

Po isteku roka iz stavka 1. ovog članka priređivač će pismeno obavijestiti dobitnika o dobitku i pravu da ga preuzme u roku 10 dana.

Po isteku tog naknadnog roka dobitnik gubi pravo preuzimanja ostvarene nagrade                                                                      

Članak 11.
Trenutkom preuzimanja nagrade, odnosno potpisom sporazuma (ugovora) o preuzimanju nagrade, prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.                                                                                             

Članak 12.
U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijeliti će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodijeljene ili nepodignute nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna                          

Članak 13.
Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obavješteni putem dnevnog tiska.           

Članak 14.
U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.

Članak 15.
Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.

Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih dade suglasnost i nakon što uz navođenje klase, urudžbenog broja i datuma suglasnosti  budu objavljena u dnevnom tisku.

Članak 16.
U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Zagrebu.


KLASA: UP/I- 460-02/11-01/413

URBROJ: 513-07-21-07/11-2

Zagreb, 31. svibnja 2011.                                                            

Idi na 24sata