Obavijesti

Viral

Pravila nagradne igre: "Osvoji LG LED televizor"

Pravila nagradne igre


Na temelju članka 67. Zakona o priređivanju igara na sreću i nagradnih igara (Narodne novine 83/02) 24sata d.o.o. iz Zagreba, Oreškovićeva 3d donosi slijedeća:

PRAVILA NAGRADNE IGRE
“Osvoji LG LED televizor"

Članak 1.
Priređivač nagradne igre pod radnim nazivom “ Osvoji LG LED televizor“  je 24sata d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 3d, MB 3224945.

Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe dnevnog lista "24sata Express", te unapređenja prodaje navedenog tjednog lista.

Članak 2.
Nagradna igra održava se od 3. do 9. lipnja 2011. godine.

Članak 3.
Početak nagradne igre “ Osvoji LG LED televizor „ je petak, 3. lipnja 2011. godine. 

Članak 4.
Ukupni fond nagrada u nagradnoj igri “Osvoji LG LED televizor„  iznosi 25.997,28 kn s PDV-om, a čini ga:

4 x LG LED televizora TV42LE5300 jedinične cijene 5.284,00 kn

Nagrade nisu zamjenjive za novac.

Priređivač se obvezuje 5 % utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog Crvenog križa               

Članak 5.
Od 3. lipnja (petak) do 9. lipnja 2011. (četvrtak) u prodaju će biti  tjednik 24sata Express. 

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji – kupci 24sata Express koji u tom periodu kupe 24sata Express, izrežu kupon za nagradnu igru i pošalju ga sa svojim podacima: ime, prezime, adresa, broj telefona, s naznakom „Nagradna igra 24sata Express: Osvoji LG LED televizor“ na adresu P.P. 195, 10001 Zagreb. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponom koje su pristigle na gore navedenu adresu do ponedjeljka, 13. lipnja 2011., do 9:00 sati ujutro.         

Članak 6.
Nagrade će se javno izvlačiti u prostorijama redakcije "24sata", Oreškovićeva 3d, Zagreb uz nadzor tročlane komisije imenovane od Uprave 24sata d.o.o. i prisustvo javnog bilježnika i to u ponedjeljak, 13. lipnja 2011. godine nakon 10:00 sati.                                                                     

Članak 7.
Tročlana komisija i javni bilježnik nadziru izvlačenje nagrada, naznačenih u članku 4. ovih Pravila, te o tijeku javnog izvlačenja vode Zapisnik.

Svi pristigli kuponi podložni su provjeri.                                                                                 

Članak 8.
Dobitnici koji su osvojili nagrade u nagradnoj igri “ Osvoji LG LED televizor „ bit će objavljeni u tjedniku "24sata Express" koji izlazi 17. lipnja 2011. godine.

Sudionici u nagradnoj igri – dobitnici - prihvaćaju obvezu objave imena i fotografije za potrebe priređivanja nagradne igre. Sudionici u nagradnoj igri sudjelovanjem pristaju na prikupljanje, uporabu i objavu svojih osobnih podataka navedenih na kuponima. Navedene podatke upotrijebit ćemo za direktni marketing. Ispunjenjem kupona pošiljatelj daje privolu da njegove osobne podatke  24sata smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom dostave daljnjih promidžbenih materijala 24sata i sadašnjih i budućih poslovnih partnera 24sata. Podaci će se čuvati dok sam potpisnik ne zatraži brisanje iz zbirke..                                                                                 

Članak 9.
Ecos Trgovina d.o.o osigurava sve objavljene nagrade u nagradnom fondu i jamči dobitniku njihovu isporuku prema Ugovoru o reguliranju međusobnih prava i obveza između 24sata d.o.o. i Ecos trgovine d.o.o.

Članak 10.
Svaki dobitnik u nagradnoj igri, koji je ispunio uvjete utvrđene ovim pravilima, treba preuzeti nagradu u roku 30 (trideset) dana od dana službene objave o ostvarivanju dobitka u nagradnoj igri.

Po isteku roka iz stavka 1. ovog članka priređivač će pismeno obavijestiti dobitnika o dobitku i pravu da ga preuzme u roku 10 dana.

Po isteku tog naknadnog roka dobitnik gubi pravo preuzimanja ostvarene nagrade                                                                      

Članak 11.
Trenutkom preuzimanja nagrade, odnosno potpisom sporazuma (ugovora) o preuzimanju nagrade, prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.                                                                                             

Članak 12.
U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijeliti će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodijeljene ili nepodignute nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna                          

Članak 13.
Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obavješteni putem dnevnog tiska.           

Članak 14.
U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.

Članak 15.
Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.

Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih dade suglasnost i nakon što uz navođenje klase, urudžbenog broja i datuma suglasnosti  budu objavljena u dnevnom tisku.

Članak 16.
U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Zagrebu.


KLASA: UP/I- 460-02/11-01/413

URBROJ: 513-07-21-07/11-2

Zagreb, 31. svibnja 2011.                                                            

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

FOTOGALERIJA Na izložbi pasa u Zagrebu i pasmina koja dosad nikad nije otišla iz svoje zemlje
POGLEDAJTE FOTKE

FOTOGALERIJA Na izložbi pasa u Zagrebu i pasmina koja dosad nikad nije otišla iz svoje zemlje

Na Zagrebačkom velesajmu 24. travnja otvorili su Svjetsku izložbu pasa koja traje do 29. travnja. Posjetitelji mogu vidjeti 24.834 psa koji će se predstaviti u gotovo 400 pasmina.

VIDEO Objavila je kako turisti ostavljaju apartmane i šokirala: 'To nisu gosti pa to su svinje!'
MASNO, ZAGORJELO, POBACANO

VIDEO Objavila je kako turisti ostavljaju apartmane i šokirala: 'To nisu gosti pa to su svinje!'

Tko to u hotelu čisti iza sebe? Ljudi dođu na odmor, neopterećeni čišćenjem, svako se toga zasiti u kući, i opuste se, plaćaju i taj mali luksuz nečišćenja, napisao joj je jedan korisnik društvene mreže
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti