To je to što me zanima!

Prikrivali su afere, objavljivali objavljeno i osvojili 6 Pulitzera!

Prvi put u povijesti jedan hrvatski medij je osvojio prestižnu Pulitzerovu nagradu i to u čak šest kategorija, uključujući i onu za istraživačko novinarstvo. Čestitamo!
Vidi originalni članak

Na sveučilištu Columbia u New Yorku objavljena su imena dobitnika prestižne Pulitzerove nagrade za 2012., koja se dodjeljuje u 14 novinarskih i 7 umjetničkih kategorija. 

Po dvije su nagrade tradicionalno pobrali New York Times i The Los Angeles Times, no zvijezda večeri je bio News Bar, koji je potpuno neočekivano osvojio nagrade u čak šest kategorija. 

Nagradu je u ime čitave redakcije preuzeo Robert Horvat (86), najmlađi novinar iz redakcije News Bara.

Odmah nakon objave čestitke su počele pristizati iz čitavog svijeta, a najemotivniji je bio Barack Obama, koji je uz suzu u oku čestitao redakciji News Bara i poručio da je njihov put tek na početku. 

Papa Franjo je posebno oduševljen komentarima čitatelja portala News Bar, a na pohvalama nije štedio niti Tomislav Karamarko.

Prvi čovjek HDZ-a je zaključio da jedino News Bar može izvesti Hrvatsku na put demokracije i tolerancije, put koji je utabao Franjo Tuđman.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • AntonTrdić 04.04.2013.

    a mora da se nasliko u tudim dvoristima dok je dobio tu nagradu

  • smolčić55 03.04.2013.

    Ma HDZ je ispuhana mišina, al mora se priznat imali su sposobne ljude samo su silom zakona sad na godišnjem na ne određeno. Nije da si nisu dali truda jesu sve svoje unuke i praunuke su osigurali doživotno .

  • LokiXTX 03.04.2013.

    YUUUUUUUUUUP!

Komentiraj...
Vidi sve komentare