To je to što me zanima!

Prvo plivanje napuštene vidre će vam doslovno rastopiti srce

Mala je vidra pronađena sama na jednoj od plaža u Chicagu. Hitno je prebačena u rezervat koji ima poseban program za morske vidre. Zasad napreduje odlično...
Vidi originalni članak

Da je pronađena nekoliko sati kasnije, ova mala vidra možda više uopće ne bi bila živa. Naime, u tom je trenutku bila stara samo tjedan dana, a morske vidre uz majku ostaju najmanje osam mjeseci. 

Težila je nešto manje od kilograma, a vidre u toj dobi dnevno trebaju jesti hranu tešku barem 25% vlastite tjelesne mase kako bi se mogle normalno razvijati i održavati tjelesnu temperaturu, piše IFLScience

Zahvaljujući rehabilitaciji, vidra je sada teška gotovo tri kolograma, jede krutu hranu te prolazi kroz tečaj lova i plivanja. Njeno prvo plivanje snimili su zaposlenici rezervata u Chicagu, a snimka je u samo nekoliko dana skupila 1,7 milijuna pogleda. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • otilliaOS33 14.11.2014.

    kako je umiljata dok je čovjek briše sa ručnikom.....kao pahulja mala, a sladak je prizor dok je hrani na bočicu.....palac gore za sve ljude sa srcem iz rezervata koji je spasio ovu malu vidru.

  • _petra_ 13.11.2014.

    moj boze koji slatkis maliiii

  • biciklistica 13.11.2014.

    kako je lijepo spasiti nekome život,

Komentiraj...
Vidi sve komentare