To je to što me zanima!

'Romeo iz Riminija' tvrdio je da je spavao sa 6000 žena. Seks ga je i ubio: 'Ovako se zavodi...'

Postao je poznat kao tinejdžer 70-ih godina prošlog stoljeća dok je radio kao promotor noćnih klubova u Riminiju i okolici. Po sezoni je, pričao je, znao imati i po 200 partnerica...
Vidi originalni članak

Ljubaznost. To je moje glavno oružje pri zavođenju, govorio je svojedobno Maurizio Zanfanti, poznat i kao 'Romeo iz Riminija'.

Legendarni talijanski playboy, koji je tvrdio da je spavao s više od 6000 žena, napustio nas je prije pet godina, ali talijanski mediji i dalje ga se prisjećaju za njegov rođendan, 20. listopada.

A legendarni Maurizio umro je radeći ono što najbolje zna, kako su to napisali iz novina Il Resto.

Igre bez granica Isprobajte 30 dana seks izazova i probudite strast pod plahtama

Naime, Mauriziju, tad 63-godišnjaku, pozlilo je dok je vodio ljubav s 40 godina mlađom damom iz Rumunjske na zadnjem sjedištu automobila. Izdalo ga je srce.

Uspaničena dama pozvala je odmah hitnu pomoć, ali Zanfanatiju nije bilo spasa. Iako je par godina prije toga obećao kako prestaje s 'galebarenjem', obećanje očito nije mogao ispuniti.

ORALNI SEKS PRIJE SVEGA Kako zadovoljiti ženu: Koristite sve - usne, jezik, prste i maštu

Postao je poznat kao tinejdžer 70-ih godina prošlog stoljeća dok je radio kao promotor noćnih klubova u Riminiju i okolici. Po sezoni je, pričao je, znao imati i po 200 partnerica. 

Najdraže mu bile dame iz Njemačke i Skandinavije

- To je bila brojka na vrhuncu karijere - govorio je Maurizio, kojem su omiljene 'mete' bile Njemice i Skandinavke, piše NY Post.

NOVA SEZONA Neobična ekipa u talijanskom 'Plesu sa zvijezdama': Dopisnik iz Moskve, sin pornozvijezda...

Zime je provodio radeći u turističkim agencijama po Skandinaviji, ljeta je 'galebario' i radio u Italiji, a svojedobno se pohvalio kako je odveo u krevet i novinarku iz Francuske koja ga je došla intervjuirati.

- On je bio najuspješniji talijanski zavodnik - pišu i danas talijanski mediji.

U novčaniku je nosio testove koje je radio na spolne bolesti, kako bi dokazao da je negativan, ali tvrdio je da ga dame za to nikad nisu pitale.

STVARNA ISKUSTVA Popularne poze u seksu koje su precijenjene: 'Iskreno, više je posla nego što ima koristi'

- Mislim da sam napravio više za promociju ove regije nego 100 turističkih agencija - kazao je prije smrti Maurizio, koji je uvijek isticao kako treba biti ljubazan prema damama, a ostalo će doći...

ISPOVIJEST AUSTRALKE Živjela je 12 godina u celibatu: 'Mnogi momci nisu mi vjerovali da stvarno živim bez seksa'

Idi na 24sata

Komentari 22

  • fabercastell 25.10.2023.

    Puno toga se promjenilo od njegovog vremena danas zene dolaze na plaze radi selfija i naslikavanja a nekada su dolazile radi muskih komada kao i muskarci na more i plaze se islo prvenstveno radi zena.Mladi muskarci danas neznaju niti razgovarati a kamoli zavoditi zene udate, neudate, stare, malde. Mlade zene danas su preokupirane izgledom stanjem botoksa ,celulitom i oslaim glupostima da im mladost cesto prodje bez dobre heb acine,

  • Mr. Spock 24.10.2023.

    Galebarenje je (bilo) nacionalni sport na obali. Ljeti uživaš doma na obali, a zimi kod njih u gostima. Danas mladež ne zna uživati, sve je instant. Žalosno je da ni engleski jezik ne znaju, a uče ga od vrtića. Ispričaš vic, anegdotu, spojiš 3 prosto proširene rečenice i sva su ti vrata otvorena

  • Šojka ptica 24.10.2023.

    Bar je umro bužajuć

Komentiraj...
Vidi sve komentare