To je to što me zanima!

'Šaptač zečevima' baca ih u trans hipnozom pa liječi

Britanski veterinar umiruje zečeve pred operaciju neobičnom metodom. Pomaže i onima s burnim karakterom. Zec se baci na leđa i digne šape...
Vidi originalni članak

Britanski veterinar Cliff Penrose (60) iz St Austella tvrdi kako može prestrašenog zeca baciti u trans. Zec se umiri nakon samo nekoliko sekundi u Cliffovim rukama. Hipnotizira ih masirajući određeni dio trbuha na koji su posebno osjetljivi. Zatim spusti glavu do zeca, kako bi osjetio da se ne treba bojati. Zečevi se nakon toga umire, bace na leđa i dignu šape u zrak.
- Vidi se da je u transu. Ne može se micati, ponekad do deset minuta  - rekao je jedini britanski šaptač zečevima i objasnio kako onaj koji drži životinju treba imati samopouzdanja. Životinja osjeti strah i nervozu. Izuzetno su inteligentne životinje. Cliff, također, liječi zečeve koji imaju problema s ponašanjem.
- Probude se iz transa sretniji i opušteniji - rekao je. Bavi se uzgojem zečeva već 30 godina. Nakon što je imao infarkt počeo je razvijati neobičnu tehniku. Hipnotizirao je na stotine zečeva, a ima i uvijek otvorenu telefonsku liniju za vlasnike nestašnih zečića.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • yatzo 15.04.2010.

    kak bi to izgledalo sa ženama? ;)

  • predsjednik03 15.04.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • bosnia_80 15.04.2010.

    zec od tog masiranja po tačno određenom mjestu na trbuhu doživi orgazam i padne u trans :P ...kad se probudi osjeća se kao nov, vedar i čio ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare