To je to što me zanima!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!
Vidi originalni članak

Tri malena puža 'sudjelovala' su u sado-mazo igricama jednog ljubavnog para u Zagrebu prošle godine. Naime, strasti pod plahtama su dodatno odlučili 'začiniti' pa je djevojka u anus svog partnera gurala jednog po jednog živog puža s kućicama, a onda su - zapeli.

NEKI DJELUJU MIRNO, ALI... Astro seksualne fantazije: Jarac voli sado-mazo igrice, Bik oralni seks, a Ovan je zvijer u krevetu

Sve dokazuje i nalaz iz hitnog prijema KBC-a Sestre Milosrdnice koji kruži društvenim mrežama, gdje su se uputili nakon što ih nisu uspjeli izvaditi. Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih 'evakuirati', no spašavanje puževa iz anusa mu nije uspjevalo. Pokušali su i druge tehnike, poput pražnjenja crijeva. No, nije ovo bio jedini bizarni detalj njihove seks igre. Kako se navodi u nalazu, muškarac se žalio i na pečenje uretre, jer mu je partnerica gurala kapaljku u uretru. Zbog svega je zatražen i pregled urologa.

Na penis stavio prsten, skidali ga vatrogasci

2021. - nevjerojatan, bizaran slučaj oslobađanja penisa i testisa stisnutih prstenom na hitnom prijemu pulske bolnice završio je sretno. Naime, nakon višesatne borbe s prstenom muškarčevu su muškost napokon oslobodili “okova”. U ovom nezabilježenom slučaju čak su intervenirali pulski vatrogasci, koji su na kraju oslobodili muškarcu spolovilo i testise od priručne seksualne “naprave”, a poznati urolog, doktor Predrag Mamontov, na kraju je spasio cijelu stvar.

Ušetala s lisicama: Možete mi ovo skinuti?

Zaprešićki vatrogasci objavili su 2021. da im je policija u noći na nedjelju dojavila o potrebi uklanjanja policijskih lisica s ruku žene. Dojavu su od policije dobili u 2:45 sati. U 3:11 je žena već bila 'slobodna'. 

Hrvat imao vibrator u anusu: Izvedite ženu i djecu, sve ću vam reći

Jedan od najpoznatijih bizarnih slučajeva u Hrvatskoj kad su igrice krenule krivo je onaj iz 2017. godine kod Đurđevca. Tada je uplašena žena nazvala Hitnu i rekla im je da dođu brzo jer sumnja da joj suprug ima srčani udar. No kad su iz Hitne došli, on im je samo rekao:

'Izvedite ženu i djecu, sve ću vam onda reći...'

Ispostavilo se da je cijeli dan imao vibrator u stražnjici.

- Vibrira već dugo - rekao je timu Hitne koji je, blago rečeno, ostao u šoku. Na kraju su mu vibrator izvadili kiruškim putem. 

Nisu samo vibratori završavali Hrvatima tamo gdje ne treba. Poznat je i slučaj iz 2011. godine kad si je muškarac u anus ugurao protuavionski metak! Morao je dobiti anesteziju kako bi mu kliještima izvadili metak.

Tada nam je doktor s više od 40 godina staža rekao kako takvih slučajeva u Hrvatskoj bude oko pet na godinu i za većinu se niti ne sazna. U jednom od onih za koje se saznalo je i genijalac koji je uspio ugurati tikvicu u anus, drugi je tamo stavio - lonac... 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • TinaNina84 24.04.2024.

    Lonac???

  • Nickkobalt_X 24.04.2024.

    Lonac!?

  • Slavonka60 24.04.2024.

    Duhoviti komentari, akterima ovo sigurno nije bilo smiješno. Imam godina ali ovo me blago rečeno šokiralo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare