Obavijesti

Viral

Komentari 75

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!

VIDEO

Tri malena puža 'sudjelovala' su u sado-mazo igricama jednog ljubavnog para u Zagrebu prošle godine. Naime, strasti pod plahtama su dodatno odlučili 'začiniti' pa je djevojka u anus svog partnera gurala jednog po jednog živog puža s kućicama, a onda su - zapeli.

Astro seksualne fantazije: Jarac voli sado-mazo igrice, Bik oralni seks, a Ovan je zvijer u krevetu
Astro seksualne fantazije: Jarac voli sado-mazo igrice, Bik oralni seks, a Ovan je zvijer u krevetu

Sve dokazuje i nalaz iz hitnog prijema KBC-a Sestre Milosrdnice koji kruži društvenim mrežama, gdje su se uputili nakon što ih nisu uspjeli izvaditi. Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih 'evakuirati', no spašavanje puževa iz anusa mu nije uspjevalo. Pokušali su i druge tehnike, poput pražnjenja crijeva. No, nije ovo bio jedini bizarni detalj njihove seks igre. Kako se navodi u nalazu, muškarac se žalio i na pečenje uretre, jer mu je partnerica gurala kapaljku u uretru. Zbog svega je zatražen i pregled urologa.

Na penis stavio prsten, skidali ga vatrogasci

2021. - nevjerojatan, bizaran slučaj oslobađanja penisa i testisa stisnutih prstenom na hitnom prijemu pulske bolnice završio je sretno. Naime, nakon višesatne borbe s prstenom muškarčevu su muškost napokon oslobodili “okova”. U ovom nezabilježenom slučaju čak su intervenirali pulski vatrogasci, koji su na kraju oslobodili muškarcu spolovilo i testise od priručne seksualne “naprave”, a poznati urolog, doktor Predrag Mamontov, na kraju je spasio cijelu stvar.

Ušetala s lisicama: Možete mi ovo skinuti?

Zaprešićki vatrogasci objavili su 2021. da im je policija u noći na nedjelju dojavila o potrebi uklanjanja policijskih lisica s ruku žene. Dojavu su od policije dobili u 2:45 sati. U 3:11 je žena već bila 'slobodna'. 

Hrvat imao vibrator u anusu: Izvedite ženu i djecu, sve ću vam reći

Jedan od najpoznatijih bizarnih slučajeva u Hrvatskoj kad su igrice krenule krivo je onaj iz 2017. godine kod Đurđevca. Tada je uplašena žena nazvala Hitnu i rekla im je da dođu brzo jer sumnja da joj suprug ima srčani udar. No kad su iz Hitne došli, on im je samo rekao:

'Izvedite ženu i djecu, sve ću vam onda reći...'

Ispostavilo se da je cijeli dan imao vibrator u stražnjici.

- Vibrira već dugo - rekao je timu Hitne koji je, blago rečeno, ostao u šoku. Na kraju su mu vibrator izvadili kiruškim putem. 

Nisu samo vibratori završavali Hrvatima tamo gdje ne treba. Poznat je i slučaj iz 2011. godine kad si je muškarac u anus ugurao protuavionski metak! Morao je dobiti anesteziju kako bi mu kliještima izvadili metak.

Tada nam je doktor s više od 40 godina staža rekao kako takvih slučajeva u Hrvatskoj bude oko pet na godinu i za većinu se niti ne sazna. U jednom od onih za koje se saznalo je i genijalac koji je uspio ugurati tikvicu u anus, drugi je tamo stavio - lonac... 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.