To je to što me zanima!

Seksi bivši kriminalac s trona skinuo 'zgodnog zatvorenika'

Luckyju (Sretniku) se zbilja posrećilo jer je unatoč kriminalnoj prošlosti, dobio ugovor s modnom agencijom i već je snimio prve profesionalne fotografije
Vidi originalni članak

Jeremy Meeks više nije najzgodniji kriminalac. Zamijenio ga je Mekhi Alante Lucky (20) koji je također potpisao ugovor s modnom agencijom nakon što je njegova policijska fotografija s uhićenja postala viralna. Posebnu pažnju ljudi privukle su njegove oči koje su različite boje. Jedno oko mu je plave, a drugo smeđe boje.

Luckyju (Sretniku) se zbilja posrećilo jer je unatoč kriminalnoj prošlosti, dobio ugovor s modnom agencijom i već je snimio prve profesionalne fotografije. 

Mekhi je samo prošle godine pet puta završio iza rešetaka. Njegova nedjela uključuju krađu auta, napad na ženu, provalu te opiranje policiji kao i kršenje uvjetnih kazni.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • DT2311 01.09.2017.

    Sada kad ovo pročita Horvatinčić odmah će se prijaviti za zatvor jer će dobiti ugovor od Victorie secret pa će postati anđeo i iščupati se iz blokada

  • Garfild123 31.08.2017.

    Ha ha... Naučili ga u zatvoru kak da se lijepo nag.uzi, pa čovjek izašao, primjenio naučeno i uspio u svijetu mode... 😂

  • zvrkoreporter 31.08.2017.

    Malo ste promašili rubriku, stavili ste ovo pod fun, a ne pod životinje. Ovako nek meni pokaže srednjaka, vratio bi se monentalno na granu sa koje je sišo. Tower 7.

Komentiraj...
Vidi sve komentare