24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.

Slažem se, nastavi surfati
To je to što me zanima!

Skočio pred vlasnicu i spasio ju od ugriza zmije: 'Pravi je heroj'

Zlatni retriver Todd uočio je čegrtušu na koju je skoro stala njegova vlasnica Paula. No, hrabar kakav je, bacio se pred njenu nogu, a zmija ga je ugrizla za njušku zbog čega je natekao
Vidi originalni članak

Da je pas ne samo čovjekov najbolji prijatelj, nego i najvjerniji čuvar, svjedoči slučaj iz Arizone. 

Naime, zlatni retriver Todd krenuo je u dugu šetnju sa svojom gazdaricom Paulom Goodwin. No, tijekom planinarenja naišli su na zmiju čegrtušu.

- Bilo je to predivno jutro i silazili smo niz brdo kada sam skoro nagazila na čegrtušu. Ali moje herojsko štene Todd me spasio! Iskočio je odmah ispred moje noge gdje bi me zmija sigurno ugrizla. Tako izgleda heroj - napisala je Paula na svom Facebook profilu. 

Nažalost, njegov herojski čin nije završio baš dobro po njega. Čegrtuša ga je ugrizla za njušku zbog čega mu je desna strana jako natekla. 

No, Todd je brzo odvezen veterinaru gdje je dobio lijek i očekuje se da će se u potpunosti oporaviti. Paula je nakon ovog incidenta pokrenula i kampanju za skupljanje novaca kako bi svaki pas koji naleti na zmiju dobije brzu i odgovarajuću terapiju. 

Maleni Todd je od svoje gazdarice dobio i plašt zbog svog herojskog čina. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • željkopz 04.07.2018.

    Skocio on vraga, on njuskao sto nije smio, pa ga ugrizla za njusku, a sad prica spasio ju haha, malo za medije stace.

  • black_cat 03.07.2018.

    hrabri Pero

  • Vihor🐎 03.07.2018.

    Sasvim uobičajena stvar. Svaki pas bilo da se šeta sa vlasnicom ili bez vlasnice, reagirati će na drugu životinju. U ovom slučaju rekcija psa ispala je pozitivna za njegovu vlasnicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare