To je to što me zanima!

'Smak svijeta je 2021., a Isus Krist vraća se za deset godina'

Pokojni američki svećenik dr. F. Kenton Beshore predvidio je skorašnji smak svijeta, te je tvrdio da će se nakon apokalipse vratiti Isus Krist. Prema njegovoj projekciji, to bi trebalo biti za desetak godina
Vidi originalni članak

Prema prognozama američkog svećenika dr. Kentona Beshorea, bivšeg predsjednika Svjetskog biblijskog društva koji je preminuo 2016. godine, uskoro nam dolazi Apokalipsa - smak svijeta počet će već 2012. godine, a nakon apokalipse, 2028. godine vratit će se Isus Krist

Beshore je naime smatrao da Dva svjetska rata i rođenje Izraela obilježavaju početak kraja, piše Express.

NOVE TEORIJE Isus Krist se nije rodio u staji? Teolozi tvrde da imaju dokaze

U svojoj knjizi Kada će se dogoditi uznesenje?, Beshore je napisao: Priča o drvetu smokve je proročanstvo o ponovnom rođenju nacije Izraela.

Beshore smatra da se grčki izraz panta tauta, koji u prijevodu znači sve te stvari, odnosi na početak porođajnih bolova (Matej 24: 8).

'Isus je rekao, u stvari, da kada vidite porođajne bolova – Prvi i Drugi svjetski rat i glad, pomor i potres – znat ćete da je njegov povratak blizu. Grča riječ Gene u prijevodu znači generacija.

CRKVA GA NEGIRA Isus Krist je ipak bio oženjen? Stručnjaci: 'Spis je autentičan'

- To doslovno znači rođeni. Isus je rekao da će rođeni (izraelski narod) postojati kada se On vrati - zaključio je. 

- Sedam glavnih znakova je već ispunjeno, pet glavnih znakova je trenutno ispunjavaju, i još 15 znakova tek treba biti ispunjeno - tvrdio je Beshore. 

U svojim knjigama, Beshore je predvidio 'rat, u čijem će središtu biti Izrael koji će se suprotstaviti većim državama poput Irana i Rusije, kao i da će druge religije osjetiti Božji gnjev'.

NOVA GRADIŠKA 'Spasio nas je Isus Krist': Od kuće ostala tek slika Spasitelja

- Kada ovi narodi krenu protiv Izraela, Bog ne samo da će poraziti ove vojske, nego će poslati vatru na Rusiju i Iran i one koji borave sigurno na otocima. Ja to vidim kao uklanjanje islamskog prisustva. Tako da je to veliko čudo koje će izazvati mnoge da se okrenu Gospodinu - upozorio je Beshore. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 91

  • nada m 04.11.2018.

    A pošto će isus dolaziti toliko nakon kraja.

  • Prva Proleterska 17.10.2018.

    24 Sata i svi zaposleni na njemu !!! Zar vas nije sramota prenositi ovakve idiot ske članke ? Il ste možda isti i u rangu ovoga bezmozgaša !

  • kele2 11.10.2018.

    Pa da se s ovim šali rekao bi mu neko da je pre glupa pala a on to ozbiljno,on je misli tad što je on star da će najvjeroatnije umrjet i da će svijet stat bez njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare