Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
91 komentara

'Smak svijeta je 2021., a Isus Krist vraća se za deset godina'

Pokojni američki svećenik dr. F. Kenton Beshore predvidio je skorašnji smak svijeta, te je tvrdio da će se nakon apokalipse vratiti Isus Krist. Prema njegovoj projekciji, to bi trebalo biti za desetak godina

Internet/Ilustracija
Foto: Internet/Ilustracija
91 komentara

Prema prognozama američkog svećenika dr. Kentona Beshorea, bivšeg predsjednika Svjetskog biblijskog društva koji je preminuo 2016. godine, uskoro nam dolazi Apokalipsa - smak svijeta počet će već 2012. godine, a nakon apokalipse, 2028. godine vratit će se Isus Krist

Beshore je naime smatrao da Dva svjetska rata i rođenje Izraela obilježavaju početak kraja, piše Express.

Dreamstime NOVE TEORIJE Isus Krist se nije rodio u staji? Teolozi tvrde da imaju dokaze

U svojoj knjizi Kada će se dogoditi uznesenje?, Beshore je napisao: Priča o drvetu smokve je proročanstvo o ponovnom rođenju nacije Izraela.

Foto: Screenshot/youtube

Beshore smatra da se grčki izraz panta tauta, koji u prijevodu znači sve te stvari, odnosi na početak porođajnih bolova (Matej 24: 8).

'Isus je rekao, u stvari, da kada vidite porođajne bolova – Prvi i Drugi svjetski rat i glad, pomor i potres – znat ćete da je njegov povratak blizu. Grča riječ Gene u prijevodu znači generacija.

Reuters CRKVA GA NEGIRA Isus Krist je ipak bio oženjen? Stručnjaci: 'Spis je autentičan'

- To doslovno znači rođeni. Isus je rekao da će rođeni (izraelski narod) postojati kada se On vrati - zaključio je. 

- Sedam glavnih znakova je već ispunjeno, pet glavnih znakova je trenutno ispunjavaju, i još 15 znakova tek treba biti ispunjeno - tvrdio je Beshore. 

U svojim knjigama, Beshore je predvidio 'rat, u čijem će središtu biti Izrael koji će se suprotstaviti većim državama poput Irana i Rusije, kao i da će druge religije osjetiti Božji gnjev'.

Franjo Lepan/24sata NOVA GRADIŠKA 'Spasio nas je Isus Krist': Od kuće ostala tek slika Spasitelja

- Kada ovi narodi krenu protiv Izraela, Bog ne samo da će poraziti ove vojske, nego će poslati vatru na Rusiju i Iran i one koji borave sigurno na otocima. Ja to vidim kao uklanjanje islamskog prisustva. Tako da je to veliko čudo koje će izazvati mnoge da se okrenu Gospodinu - upozorio je Beshore. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message