To je to što me zanima!

Snimali video i pokušavali ući u trgovinu s lažnom maskom pa ih kazneno prijavili i deportirali

Video koji je objavljen 22. travnja postao je viralan hit na društvenim mrežama, ali i razlog za deportaciju dvoje mladih influencera u Indoneziji
Vidi originalni članak

Dvoje YouTubera suočava se s deportacijom s Balija nakon što su snimili video na kojem je jedan od njih prekršio lokalne protuepidemijske mjere piše CNN.

Josh Paler Lin i Leia Se navodno su oduzete putovnice od strane lokalne vlasti i možda budu prisiljeni napustiti Indoneziju.

KOBNA ZAMJENA Umjesto kapi za oči posegnula u torbicu za ljepilom za nokte

Na snimci pokušavaju ući u trgovinu bez maske za lice, što im ne polazi za rukom. Lin tada na lice nanosi lažnu masku i uspijeva ući u trgovinu.

Video koji je objavljen 22. travnja te je postao viralan hit. Lin ima 3,4 milijuna pretplatnika na YouTubeu.

Iako je ovo bio Linin i Seov prvi poznati prekršaj, priča oko videozapisa privukla je toliku pozornosti da su balijske vlasti oduzelie njihove putovnice. Lin je navodno s Tajvana, ali živi u Sjedinjenim Državama, dok je Se ruski državljanin, navodi se u policijskom izvještaju.

KAKVO ODUŠEVLJENJE! Dečki i suvenir s WRC-a postali viralni hit: Doma nose - kotač!

Lin je u međuvremenu uklonio video sa svog YouTube kanala.

24. travnja na svoj je Instagram objavio video u kojem se on, Se i njihov odvjetnik ispričavaju zbog tog čina. Video ima prijevod na engleskom i indonezijskom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Josh Paler Lin (@joshpalerlin)

-Namjera ovog video uopće nije bila nepoštivanje ili pozivanje svih da ne nose maske. Ovaj videozapis radim kako bih zabavljao ljude jer sam kreator sadržaja i moj je posao zabavljati ljude - rekao je Lin.

Ovog su puta oboje potpuno 'maskirani'.

ZANIMLJIV TEST Možete li pronaći zmiju među kornjačama? Mnogi gube živce

Indonezija je imala 1.651.794 dijagnosticiranih slučajeva virusa i oko 45.000 smrtnih slučajeva. Bali, koji se u velikoj mjeri oslanja na turizam, nadao se da će početi dopuštati stranim posjetiteljima dolazak, ali trenutna situacija s virusima zasad je ostavila otok bez plana ponovnog otvaranja.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Science of the Lambs 29.04.2021.

    Čudna zemlja. Kod nas možeš nekoga silovati na ulici ako imaš kameru i fejs/instagram/tiktok.

  • jo2hn8ny 29.04.2021.

    Neka budu sretni što su ih izbacili iz države, a ne ubacili u neki od njihovih poznatih zatvora gdje ljudi samo nestanu.

  • zrno soli u glavi 29.04.2021.

    Pa nije vam to Hrvatistan da se možete zahebavati

Komentiraj...
Vidi sve komentare