To je to što me zanima!

Spavao pred oltarom jer mu je smetala buka na brodu za Split

Pošto je najvjerojatnije u ostalim prostorijama trajekta Stari Grad-Split vladala buka, ovaj stariji gospodin se snašao i pronašao svoj mir u brodskoj kapelici...
Vidi originalni članak

Na Facebook stranici 'Dnevna doza prosječnog Dalmatinca' osvanula je fotografija putnika koji si nije mogao pomoći pa je zaspao u brodskoj kapelici.

Neki nisu ni znali da kapelice postoje na trajektima, a kamoli da je mogu koristiti za još jednu 'namjenu', osim molitve. 

Pošto je najvjerojatnije u ostalim prostorijama trajekta Stari Grad-Split vladala buka, ovaj stariji gospodin se snašao. E sad, je li to za nekog bogohuljenje, ne znamo, no komentara na fotku nije nedostajalo.

Samo neki od komentara bili su: "Bože blagoslovi", "Zaspa na oltaru", "Ima li mise u trajektu?...", "Lipo je da ima. Brod u službi nažalost vozi i mrtve duše u najstariji grad nas Hrvata", "U čemu se voze i treba se moliti", "Tu nema gužve", "Kako ja ovo nisam vidjela? A u zračnoj luci u Splitu sam tražila i kažu da je nema", "Je l' to svećenik odmara, između 2 ispovijedi", "Ovdi nema gužve. Ka stvoreno za ubit oko...", "Svašta na ovom svitu ima"...

Idi na 24sata

Komentari 3

  • _Varešak_ 23.09.2019.

    Gospodin se dobro snašao.

  • 03.09.2019.

    čovjek hoće svoj mir

  • Mthesecond 03.09.2019.

    Sveto mjesto obescastio,oltarsko sjedalo uprljao..Ovo je skandal :)) Gdje je tu svecenik,gdje je egzorcist :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare