To je to što me zanima!

Srijedom na dar: Samo danas vam poklanjamo 5 x 1000 kn!

Vrijeme je za novu super nagradnu igru na 24sata.hr! Uključite se i osvojite 1000 kuna na potrošačkoj kartici! Požurite s prijavom jer igra traje samo jedan dan!
Vidi originalni članak

Godišnji odmori i ljetna sniženja samo su neki od razloga za pojačanu ljetnu potrošnju! Upravo iz tog razloga vam je portal 24sata.hr odlučio popuniti kućni budžet! Uključite se u nagradnu igru jer vam kroz ljetnu akciju 'Srijedom na dar'  darujemo pet potrošačkih kartica s iznosom od 1000 kuna!

Sudjelovanje je jednostavno - sve što trebate jest ispuniti OBRAZAC ZA PRIJAVU do četvrtka 01. kolovoza u 10 sati i pričekati objavu imena sretnih dobitnika tog dana iza 11 sati. Prijaviti se možete samo jednom s jednom mail adresom, a dobitnike izvlačimo slučajnim odabirom putem računala. 

Nastavite pratiti Ljeto na 24 jer ćemo vam uz svakodnevni ljetni sadržaj i dalje srijedom donositi nova iznenađenja i poklone!

Pročitajte detaljna pravila nagradne igre i uključite se u igru!

Idi na 24sata

Komentari 26

  • NETTA 01.08.2013.

    Ah....onda valjda imam sreće u ljubavi...

  • CptNemo 31.07.2013.

    LoL , neki ljudi NE ČITAJU ama baš ništa, pa bi plaćali režije" potrošačkom karticom"...Tuljani, ne daju vam keš, nego bonove kod todorića..

  • Franz von Drkensson 31.07.2013.

    od vas mogu samo ovu opomenu dobit a ne 1000 kuna pujjjjjj

Komentiraj...
Vidi sve komentare